Sponsors

Sponsors

Sponsorcommissie is op zoek naar versterking!

29 juni 12:45  De sponsorcommissie van de Boys is op zoek naar versterking! Sponsorinkomsten vormen één van de financiële peilers onder het bestaansrecht van onze vereniging. Dankzij de steun van onze sponsors kunnen wij veel van onze wensen uit laten komen. Het handhaven van uniforme kleding binnen de hele vereniging, trainen en spelen met moderne materialen onder leiding van enthousiaste en gekwalificeerde trainers en het correct onderhouden van onze accommodatie en velden.meer »


Onderhoud hoofdveld Nic Boys vanaf 1 juni 2021

22 mei 15:00  Omdat er onderhoud wordt gepleegd aan het hoofdveld is deze per 1 juni niet meer beschikbaar voor trainingen en wedstrijden.meer »


Maatregelen Corona per 19 mei

21 mei 23:00  Met ingang van woensdag 19 mei zijn er een aantal versoepelingen die van belang zijn voor Nic Boys. Dat het terras open kan is een boost voor de gezelligheid en een impuls voor de zo benodigde inkomsten voor de club. Lees verder voor de voorwaarden.meer »


Trainer/coach Nicolaas Boys 2 gezocht.

26 april 19:00  Voor komend seizoen is Nicolaas Boys op zoek naar een trainer voor het 2e selectieteam. Aankomende trainers met ambitie die zich willen ontwikkelen in het seniorenvoetbal worden van harte uitgedaagd deze stap te zetten.meer »


Trainingstijden weer terug naar normaal

22 april 22:00  Per 3 mei 2021 worden de trainingstijden als vermeld op de Nic Boys site. NB 1 en 2 gaan weer op dinsdag en donderdag trainen en de avondklok is dan vervallen. Door de mogelijkheid om op gras te trainen - hoofdveld - is er ruimte genoeg voor alle trainende teams.meer »


Nicolaas Boys 1 en 2 maken seizoen 21/22 overstap naar zaterdagvoetbal

9 april 22:30  Sportieve overwegingen en ontwikkelingen in de organisatie en indeling van het zondagvoetbal hebben geleid tot het nemen van een belangrijk besluit. In seizoen 21/22 komen de selectieteams senioren NB1 en NB2 uit in de zaterdagcompetitie. Het bestuur heeft dit besluit genomen na raadplegen van seniorenteams en hoogste jeugdteams.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!