Sponsors

Sponsors

Trainingstijden weer terug naar normaal

Gisteren, 22 april 22:00  Per 3 mei 2021 worden de trainingstijden als vermeld op de Nic Boys site. NB 1 en 2 gaan weer op dinsdag en donderdag trainen en de avondklok is dan vervallen. Door de mogelijkheid om op gras te trainen - hoofdveld - is er ruimte genoeg voor alle trainende teams.meer »


Nicolaas Boys 1 en 2 maken seizoen 21/22 overstap naar zaterdagvoetbal

9 april 22:30  Sportieve overwegingen en ontwikkelingen in de organisatie en indeling van het zondagvoetbal hebben geleid tot het nemen van een belangrijk besluit. In seizoen 21/22 komen de selectieteams senioren NB1 en NB2 uit in de zaterdagcompetitie. Het bestuur heeft dit besluit genomen na raadplegen van seniorenteams en hoogste jeugdteams.meer »


Update Corona maatregelen per 31 maart 2021

1 april 19:15  Per 31 maart 2021 is de avondklok verruimd en gesteld op 22.00u. Er is meer ruimte om te trainen. Dit naast het ingaan van de zomertijd, waardoor het langer licht is en voor trainingen van het hoofd (gras) veld gebruik gemaakt kan worden.meer »


Oud lid Gerard de Rooij overleden

12 maart 9:30  Het bestuur van Nicolaas Boys is op de hoogte gesteld van het overlijden van oud lid Gerard de Rooij. Voor velen met name jongere leden een onbekende maar voor de wat oudere leden een lid die veel betekend heeft voor de Boys.meer »


Aangepaste regels Lockdown Covid-19

1 maart 14:00  Per 3 maart 2021 zijn nieuwe afspraken van toepassing met betrekking tot voetbal voor senioren tot 27 jaar.meer »


Coop Rehorst - Sponsor & leverancier van Nic. Boys

2 november 11:00  Afgelopen week heeft het bestuur van Nicolaas Boys een nieuwe overeenkomst gesloten met Coop Rehorst voor de komende 3 seizoenen. De Nieuwveense supermarkt is als sponsor en leverancier aan de club verbonden. De (jeugd)leiders en trainers zijn voorzien van nieuwe trainingspakken en jassen. Coop Rehorst, bedankt!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!