Jeugd

Jeugd

Vriendinnendag - Zaterdag 16 april

30 maart 10:30  Ben jij 6 jaar of ouder en heb je zin in een gezellig ochtend? Kom op zaterdag 16 april naar s.v. Nicolaas Boys voor de Vriendinnendag. Maak kennis met voetbal, doe toffe spelletjes, leer je allereerste trucjes en voor je het weet scoor je niet alleen een paar doelpunten, maar ook nog nieuwe vriendinnen! De Vriendinnendag 2022 duurt van 9.30 tot ca. 12.30 uur. Meld je aan (voor 2 april) via vriendinnendag@nicolaasboys.nl.


Oud-trainer Piet de Jong overleden

24 maart 9:15   Oud voetbaltrainer Piet de Jong (81) overleden: ‘Met zijn oefenstof was het nooit saai’ In Memoriam: In de Goudse regio kon niemand om Piet de Jong heen. De voormalige voetballer van GSV en (jeugd)trainer van onder andere Gouderak, Spirit, Nicolaas Boys en Gouda had zo z’n kuren, maar over voetbal kon hij uren praten. En dat deed hij regelmatig met toeschouwers tijdens amateurwedstrijden. Hij overleed op 81-jarige leeftijd. meer »


Kans voor Nicolaas Boys op zonnepanelen via de Rabobank

7 maart 20:00  SV Nicolaas Boys doet mee met de actie verduurzamen maatschappelijke gebouwen. Vanaf nu kunnen jullie stemmen via de RABO website. Want iedere stem telt! Ook bekijk je hier alle deelnemende verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instellingen in een overzicht bij elkaar. Natuurlijk vind je op de website ook alle informatie over de stemperiode terug die geldt voor Groene Hart Noord. Stemmen kan vanaf 28 februari. Ga naar de website RABO.nl/wonen en dan naar verduurzamen maatschappelijke gebouwen. Via een QR-code log je in en dan kan je 1 stem uitbrengen op de Boys. Als we winnen krijgen we 50% vergoed van te plaatsen panelen. Dus ik hoop van harte dat jullie mee doen. meer »


Verdere versoepelingen Corona maatregelen per vrijdag 18 februari

16 februari 18:30  “Het land gaat weer open”, zoals minister Kuipers gister, tijdens de persconferentie van 15 februari zei. Na bijna twee jaar gaat het zogenaamde ‘slot’ eraf. In het betaald voetbal gaan de stadions zich weer vullen met publiek en gelukkig hebben we ook in het amateurvoetbal met steeds minder maatregelen te maken. meer »


Nieuwe versoepelingen per 26 januari

28 januari 21:45  Het kabinet heeft besloten om de Corona spelregels te verruimen. De kantine kan met beperkingen open en de competities kunnen hervat worden met toeschouwers. Maar er blijven basismaatregelen van kracht. Laten we ons daaraan houden om het aantal besmettingen te minimaliseren. Dus nog niet helemaal los!! meer »


Het keuren van de velden bij Nicolaas Boys

28 januari 19:45  5 Nicolaas Boys leden hebben aangegeven wekelijks de velden te keuren. Een taak die al stilzwijgend werd gedaan, maar nu dus officieel en duidelijk naar al de voetballende leden toe.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!