Jeugd - s.v. Nicolaas Boys

Jeugd

Jeugd

Oud lid en vrijwilliger van Nicolaas Boys, Willem van Rijn, overleden

23 mei 21:15  Het bestuur heeft bericht ontvangen dat Willem van Rijn op 84-jarige leeftijd is overleden. Nicolaas Boys gaat een man missen met een groen zwart hart voor de club. meer »


Rennen voor de vrijwilligers van Nic. Boys op 24 mei

23 mei 17:45  Zoals de vrijwilligers het hele jaar door rennen voor de leden van de Nic. Boys gaan wij de laatste training rennen voor de vrijwilligers. De Oudercommissie van Nic. Boys organiseert een sponsorloop tijdens de laatste training van het seizoen! Sponsor onze jeugdleden! De sponsorloop is op 24 mei van 18.30-19.30 uur.


Patrick Kamperveen wordt de nieuwe opleidingscoördinator van de jeugdtrainers bij Nicolaas Boys

19 mei 22:15  Het nieuwe seizoen start Nicolaas Boys met een opleidingscoördinator. Aan een lang gekoesterde wens van trainers, leiders en ouders wordt invulling te geven. Doel is om trainers te ondersteunen bij het geven van training en zo het trainingsniveau verder te verbeteren. Dit komt ten goede aan de ontwikkeling van jeugdspelers. Patrick stelt zich hierbij voor ..meer »


Nicolaas Boys speelt komend seizoen met 3 selectieteams

18 mei 21:30  Met de overkomst van veel spelers van JO19-1 naar de senioren bestaat de selectie voor 2023 2024 uit 51 spelers.meer »


Jeugdbeleidsplan vernieuwd

9 mei 13:45  Jeugdcie en bestuur presenteren het vernieuwde jeugdbeleidsplan. Aan de hand van de Visie en Missie van de vereniging is voor een nieuwe opzet gekozen, met spelplezier voor jeugdleden als basis.meer »


Informatieve avond bij de Boys met scheidsrechter Allard Lindhout

10 april 22:30  Vrijdag 31 maart bezocht professioneel scheidsrechter Allard Lindhout op uitnodiging van Menno de Jong onze club NB. Geen cursus maar een presentatie over het scheidsrechteren. Doel om leden en ouders uit te leggen hoe interessant het fluiten kan zijn. Mogelijk een stimulans om ook de fluit in de hand te nemen en een wedstrijd bij de Boys te fluiten.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!