Sponsors

Sponsors

Vrijwilligersdag Nic Boys 2021

10 september 22:00  Zaterdag 2 oktober organiseert het bestuur een gezellige dag voor zijn vrijwilligers.meer »


13 augustus Pluto voetbaldag

28 juli 22:15  Op 13 augustus organiseert Plutosport in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek een voetbaldag bij Nicolaas Boys. Ook bij andere verenigingen in de regio worden op andere dagen soortgelijke evenementen georganiseerd.meer »


Sponsorcommissie is op zoek naar versterking!

29 juni 12:45  De sponsorcommissie van de Boys is op zoek naar versterking! Sponsorinkomsten vormen één van de financiële peilers onder het bestaansrecht van onze vereniging. Dankzij de steun van onze sponsors kunnen wij veel van onze wensen uit laten komen. Het handhaven van uniforme kleding binnen de hele vereniging, trainen en spelen met moderne materialen onder leiding van enthousiaste en gekwalificeerde trainers en het correct onderhouden van onze accommodatie en velden.meer »


Onderhoud hoofdveld Nic Boys vanaf 1 juni 2021

22 mei 15:00  Omdat er onderhoud wordt gepleegd aan het hoofdveld is deze per 1 juni niet meer beschikbaar voor trainingen en wedstrijden.meer »


Maatregelen Corona per 19 mei

21 mei 23:00  Met ingang van woensdag 19 mei zijn er een aantal versoepelingen die van belang zijn voor Nic Boys. Dat het terras open kan is een boost voor de gezelligheid en een impuls voor de zo benodigde inkomsten voor de club. Lees verder voor de voorwaarden.meer »


Trainer/coach Nicolaas Boys 2 gezocht.

26 april 19:00  Voor komend seizoen is Nicolaas Boys op zoek naar een trainer voor het 2e selectieteam. Aankomende trainers met ambitie die zich willen ontwikkelen in het seniorenvoetbal worden van harte uitgedaagd deze stap te zetten.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!