Algemeen - s.v. Nicolaas Boys

Algemeen

Algemeen

Oud lid en vrijwilliger van Nicolaas Boys, Willem van Rijn, overleden

23 mei 21:15  Het bestuur heeft bericht ontvangen dat Willem van Rijn op 84-jarige leeftijd is overleden. Nicolaas Boys gaat een man missen met een groen zwart hart voor de club. meer »


Patrick Kamperveen wordt de nieuwe opleidingscoördinator van de jeugdtrainers bij Nicolaas Boys

19 mei 22:15  Het nieuwe seizoen start Nicolaas Boys met een opleidingscoördinator. Aan een lang gekoesterde wens van trainers, leiders en ouders wordt invulling te geven. Doel is om trainers te ondersteunen bij het geven van training en zo het trainingsniveau verder te verbeteren. Dit komt ten goede aan de ontwikkeling van jeugdspelers. Patrick stelt zich hierbij voor ..meer »


Nicolaas Boys speelt komend seizoen met 3 selectieteams

18 mei 21:30  Met de overkomst van veel spelers van JO19-1 naar de senioren bestaat de selectie voor 2023 2024 uit 51 spelers.meer »


Jeugdbeleidsplan vernieuwd

9 mei 13:45  Jeugdcie en bestuur presenteren het vernieuwde jeugdbeleidsplan. Aan de hand van de Visie en Missie van de vereniging is voor een nieuwe opzet gekozen, met spelplezier voor jeugdleden als basis.meer »


Informatieve avond bij de Boys met scheidsrechter Allard Lindhout

10 april 22:30  Vrijdag 31 maart bezocht professioneel scheidsrechter Allard Lindhout op uitnodiging van Menno de Jong onze club NB. Geen cursus maar een presentatie over het scheidsrechteren. Doel om leden en ouders uit te leggen hoe interessant het fluiten kan zijn. Mogelijk een stimulans om ook de fluit in de hand te nemen en een wedstrijd bij de Boys te fluiten.meer »


Ledverlichting voor Nic Boys

17 maart 15:00  Het is de eerste grote stap in het verduurzamen van het complex. De beheerder van de velden, Stibuni, heeft geïnvesteerd in de veldverlichting van alle aangesloten verenigingen. Veel spelers hebben inmiddels al getraind onder dit kunstlicht. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!