De D2 wint weer van Nieuwkoop - s.v. Nicolaas Boys

De D2 wint weer van Nieuwkoop

De D2 wint weer van Nieuwkoop

21 maart 2011 19:15


Op deze zonovergoten en windstille zaterdag was het goed toeven langs de lijn. Het was daar zeer goed uit te houden en we zagen zelfs al jongens na afloop in blote bast rondlopen! Onze jongens hadden er ook weer zin in maar moesten het nog steeds zonder Ramon stellen want hij was net voor een blinde darm ontsteking in het ziekenhuis opgenomen. Hij treft het ook niet na zijn gebroken arm, dus we hopen allemaal dat je er snel weer bovenop komt en dan weer mee kan doen.

De eerste helft was het een beetje aftasten van elkaar maar er werd op zich goed gespeeld maar nog niet gescoord alhoewel Nic. Boys best wel een paar mooie kansen kreeg. Maar in de tweede helft ging het los want Martijn zorgde er met harde poeiers wel voor dat de bal aan de goede kant van het veld bleef zodat Thijs er met zijn opvallende wonderschoenen er een kon scoren! Ze speelden lekker fel met wat duw en trekwerk waarbij de tegenpartij elke keer wel erg snel ging liggen hopend op een vrije bal. Maar Maria was ook aardig op dreef en kreeg na een voorzet van Thijs de bal goed op de voet en schoot hem er met een mooie boog in, 2-0! De strijd was 5 minuten voor eindtijd beslecht maar in de laatste minuut kwam er toch nog een aanval waarbij Mark en Jan er alles aan deden om de bal uit het doel te houden wat wonderwel lukte dus de overwinning was daarmee op zeker.


Helemaal achteraan het veld meende ik nog wel een man te zien staan met een grote camera die foto’s stond te maken van de spelers. Dat zou best wel eens een talentenscout kunnen zijn van een van de grotere clubs! Dat is natuurlijk niet zo gek als het niveau van “onze jongens” elke week met sprongen omhoog gaat. Zo’n verhaal gaat snel rond in voetballand, dus ik verwacht toch hier en daar wel een uitnodiging van een grote club in de brievenbus om eens te komen praten over transfers en de daarbij behorende geldbedragen. Er komen denk ik wel een paar moeilijke onderhandelingsweken aan maar ik verwacht er toch wel een aardig bedrag uit te slepen om alvast een kunstgrasveldje te bestellen voor onze club!!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!