NICOLAAS BOYS WINT BART MOL TOERNOOI - s.v. Nicolaas Boys

NICOLAAS BOYS WINT BART MOL TOERNOOI

NICOLAAS BOYS WINT BART MOL TOERNOOI

30 december 2012 9:15


Zaterdag 29 December heeft de E-1 en F-1 van Nicolaas Boys het Bart Mol toernooi in sporthal de Vlijt in Zevenhoven gewonnen. Dit jaar waren Nicolaas Boys, Zevenhoven, HSV uit De Hoef en NSV'46 uit Noorden de deelnemers.


Om 9.30 uur was het begin van het toernooi en het waren de teams van HSV en Zevenhoven die het eerste duel aangingen. Zevenhoven kwam daar als winnaar uit met een overwinning voor de F1 en een gelijkspel voor de E1.

Daarna was het de beurt aan Nicolaas Boys en NSV. Nicolaas Boys was de grote winnaar met een overwinning en een gelijkspel.

Daarna waren het HSV en NSV die gingen uitmaken wie Zevenhoven en Nicolaas Boys gingen bijhouden. Ze gaven beide niets weg en er was een echte strijd. Beide teams speelden gelijk.

Zo werd de tweestrijd tussen Nicolaas Boys en Zevenhoven alleen maar spannender. Wie zou de voorsprong in de stand gaan nemen? Nicolaas Boys ging er met de eer vandoor, want zowel de F1 als de E1 wisten hun wedstrijd te winnen. Nicolaas Boys nam een ruime voorsprong in de stand.

Direct daarna kreeg Zevenhoven de laatste kans om daar nog wat aan te doen, maar een sterker NSV ging er met de punten vandoor. Dit betekende dat door de winst van NSV Nicolaas Boys niet meer ingehaald kon worden.

Toch werd er nog met strijd gevoetbald tussen Nicolaas Boys en HSV, want HSV wilde nog gaan voor die tweede plek en Nicolaas Boys wilde laten zien dat het de terechte winnaar zou zijn van het toernooi. De F1 van HSV wist te winnen van Nicolaas Boys, maar de E1 van Nicolaas Boys wist te winnen van HSV E1.

Zo was er na een gezellige voetbalochtend Nicolaas Boys de algehele winnaar en ging met de wisselbeker naar huis.

De eindstand:
1. Nicolaas Boys
2. NSV '46
3. HSV '69
4. Zevenhoven
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!