Facebook Toestaan Niet toestaan

Nicolaas Boys D1 speelt gelijk tegen Koudekerk D1

7 november 2011 17:15

Vandaag moesten de jongens vroeg uit de veren omdat ze al om half acht vertrokken naar Koudekerk aan de Rijn. Nu vond trainert Andre dit wel zielig voor de ouders dus had ie de tenues al vantevoren gebracht,want dan stonden de jongens al startklaar en konden ze langer doorstinken in bed en anders was de vertrektijd waarschijnlijk nog een uur vroeger!

Na de wedstrijd van vorige week waren de verwachtingen hoog gespannen! Vol goede moed gingen ze van start en dat ging in het begin best aardig en waren aardig aan het rommelen voor het doel van de tegenstander waarbij er best een paar mooie kansen waren. Maar na 20 minuten begonnen de andere jongens ook steeds beter te spelen en kregen ook zij mooie kansen waarbij over en weer de paal of lat nog wel eens geraakt werd. Maar vlak voor het einde van de eerste helft was daar dan toch die voorzet van Maria en scoorde Rowan het eerste doelpunt. De toeschouwers waren in de veronderstelling dat Maria scoorde maar na het wekelijkse spelersinterview na afloop kwam dit naar voren! De antwoorden tijdens het  interview met Rowan en Rick zijn trouwens al behoorlijk professioneel want er wordt wel oppervlakkig antwoord gegeven op je vragen maar als je doorvraagt wordt je al snel vervelend gevonden en zie je ze denken van     “ben ik nou zo slim of jij nou zo dom”!

Maar goed ze gingen met 1-0 voor de rust in en dat gaf de burger moed. Na de rust ging het weer op dezelfde voet door en werd er over en weer wat meer geduwd en getrokken maar dat mocht niet baten want nu was de tegenpartij aan de beurt om te scoren,1-1. Mark haalde na een corner ook de bal net nog een keer van de doellijn af. Daarna waren er ook nog een paar mooie reddingen van keeper Jan. Alleen in de laatste minuten liet die er eentje doorglippen maar gelukkig was daar Rick nog om de eer te redden. Pffffffff, dat scheelde allemaal niet veel en snel daarna floot de scheids af. Het was weer een spannende wedstrijd met 2 teams die aan elkaar gewaagd waren en vandaar een verdiende eindstand.