Nicolaas Boys D1 - Nieuwkoop D2 (2-2)

27 september 2011 16:45

Vantevoren zou deze wedstrijd kat-in-het-bakkie moeten zijn, want vorige keer tegen D2 gelijk gespeeld. Het zou echter niet zo makkelijk worden als gedacht..

Dus de jongens begonnen wat nonchalant aan de wedstrijd en hadden eerst het gelijk aan hun zijde want het stond binnen de kortste keren 1-0  door Gideon. Maar toen kwam Nieuwkoop toch sterk terug door veel voor ons doel te spelen waarbij er meerdere kansen waren waarvan 1 benut werd, dus 1-1. In de rust was de trainert even goed tekeer gegaan want erna speelden ze niet onverdienstelijk waarbij het tweede doelpunt na een mooie opbouw werd gescoord door? De jongens stonden alleen wel wat losjes op de benen want ze vielen aan beide kanten wel erg makkelijk om, maar de meeste konden na het gebruikelijke gestrompel en gesteun wel weer lopend en hoogstens wat blauwe plekken het veld verlaten. Maar toen ineens was er die uitval van Nieuwkoop waarbij een speler in het strafschop gebied een aanstaand doelpunt probeerde te verijdelen door aan het shirt te trekken wat dus een strafschop opleverde welke er prompt inging. Dit alles gebeurde een paar minuten voor het einde dus het was wel een domper dat het op 2-2 eindigde want ik vond dat Nic boys dit eigenlijk had moeten winnen.