Contributieverlaging voor de jeugd seizoen 2023 2024 - s.v. Nicolaas Boys

Contributieverlaging voor de jeugd seizoen 2023 2024

Contributieverlaging voor de jeugd seizoen 2023 2024

16 augustus 2023 23:45


Om Nicolaas Boys in deze dure tijden van grote inflatie en gestegen energieprijzen toegankelijk te houden voor jeugdleden zijn de contributiebedragen voor het komend seizoen verlaagd. Met dank aan alle leden die de club trouw zijn gebleven tijdens de Coronaperiode en ondersteuning van meerdere instanties is de financiële positie van de club stabiel.

Beste leden,

We zijn verheugd jullie te informeren over een positieve ontwikkeling binnen onze vereniging. Vanwege de financiële verbeteringen die wij als club hebben doorgemaakt de afgelopen jaren, hebben we besloten om voor onze jeugdleden een verlaging van de contributie door te voeren.

Het bestuur weet dat onze gewaardeerde leden de ruggengraat vormen van onze vereniging. Jullie betrokkenheid en ondersteuning zijn van onschatbare waarde voor het voortbestaan en de groei van onze club. Met dit in gedachten hebben we er hard aan gewerkt om manieren te vinden om jullie tegemoet te komen en het lidmaatschap nog toegankelijker te maken.

Vanaf aankomend seizoen 2023 2024 zal de contributie verlaagd worden met EUR 15,- per jaar voor alle jeugdleden. Deze verlaging is bedoeld om meer jeugdleden in staat te stellen deel te nemen aan onze activiteiten en voordelen. We hopen dat deze verandering zal bijdragen aan een nog diversere en levendigere gemeenschap, waarin iedereen zich welkom voelt en zijn of haar passies kan delen.

Jullie steun heeft ons geholpen om belangrijke mijlpalen te bereiken en weer terug te keren naar een financieel gezonde vereniging.

We kijken uit naar een veelbelovende toekomst waarin we onze vereniging verder laten bloeien. Als er vragen, opmerkingen of suggesties zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Feedback is altijd welkom.

Bedankt voor jullie voortdurende steun. Samen zullen we blijven bouwen aan onze club.

Met vriendelijke groet,
Bestuur SV Nicolaas Boys

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!