Meidenteam net aan ten onder tegen VEP

13 oktober 2019 19:45

Rond kwart voor 7 vanochtend gingen de meeste wekkers af bij onze meiden. Vroeg op voor de wedstrijd tegen VEP uit Woerden. Rond half acht stonden ze er toch wel fris bij, en ja hoor ze hadden er weer zin in. Ff na acht uur, met een miezerig weertje, werden de spieren alvast warm getrapt op het veld. Ja wat zou VEP voor een tegenstander zijn ? Op de ranglijst staan ze 1 plek boven ons dus een walk over zou het toch niet worden dachten ze.

Na de aftrap had VEP al vrij snel ons doel gevonden en werd het na een paar fouten achterin zelfs 2-0. Iet wat beteuterd stonden onze meiden te kijken,,, maar herpakten zich vrij snel en steeds meer aanvallen gingen nu  richting het doel van VEP. De eerste kans van Roos was nog voor de keeper maar de volgende ging na een voorzet van Roos via Kaja het doel in 2-1. Het spel werd steeds fanatieker en wat we zagen was toch het beste wat we tot nu toe gezien hebben van de meiden. Dat VEP na de time out er 3-1 van maakte was niet onterecht, maar onze meiden bleven voetballen. Ook nu weer kansen en vijf minuten voor de rust was het Roos die de 3-2 binnen knalde. Er ontspon zich een spannende wedstrijd.. aanvallen over en weer... het was eigenlijk jammer dat de scheids voor de rust floot, want de meiden zaten helemaal in de wedstrijd. Na rust eigenlijk hetzelfde beeld..... spannend en meeslepende. Het kon beide kanten op nu. Een goeie aanval en Kaja alleen voor de keeper ,,, helaas gemist. Enkele minuten later .... nu Roos alleen voor de keeper... ook mis. De meiden vochten voor wat ze waard waren. Totdat het 10 minuten voor tijd toch VEP was die de beslissende 4-2 maakte. Dat er daarna nog 2 goals  invlogen was alleen voor statistieken. Moe, leeg gespeeld maar toch heel voldaan stapten de meiden van het veld. Echt  top gedaan dames , we hebben genoten van een fantastische wedstrijd. Zoals jullie bezig zijn ,,, een dikke ๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Op de training kunnen ze zelfs een voorbeeld aan jullie nemen , want de opkomst is 100 % ( bij de E2 waren er slechts 2 spelers woensdag) De weg omhoog is steil en moeilijk maar jullie hebben m gevonden. Goed weekend en tot maandag...