Prijsuitreiking Grote Club Actie 2016 zondag 5 februari om 16.00 uur in de kantine - s.v. Nicolaas Boys

Prijsuitreiking Grote Club Actie 2016 zondag 5 februari om 16.00 uur in de kantine

Prijsuitreiking Grote Club Actie 2016 zondag 5 februari om 16.00 uur in de kantine

30 januari 2017 17:00


De Grote Clubactie van 2016 is officieel geëindigd. Gedurende een paar weken konden alle verenigingen via verschillende manieren de loten aan de man brengen.
Bij onze club zijn de jeugdspelers van alle categorieën gevraagd om op welke manier dan ook zoveel mogelijk lootjes te verkopen. De formule is inmiddels goed bij ons allemaal bekend: 80% van de opbrengsten zijn voor onze club. Dit jaar heeft de Grote Clubactie het bedrag van 2.042,65 voor onze club opgeleverd.

Een goed resultaat dat het levende bewijs is dat de jeugd van Nicolaas Boys altijd klaar staat om de club een steuntje in de rug te geven om aan extra inkomsten te kunnen komen. Zoals bekend is, worden deze inkomsten alleen aan de jeugd besteed. Onder moeilijke financiële omstandigheden is elk cent van harte welkom. Op deze manier kunnen wij onder andere activiteiten blijven organiseren ,investeren in de jeugdopleiding en nieuw materiaal aanschaffen

Zoals wij aan het begin van de actie aangekondigd hebben, hebben wij een drietal prijzen ingesteld om de geleverde inspanning door onze jeugdleden te belonen, te weten

-          1.e prijs : een trainingspak voor de lotenverkoper die meeste loten verkocht heeft.

-          2.e prijs : een Nike  voetbal voor de lotenverkoper die meeste adressen bezocht heeft.

-          Extra prijs : een patatje en glaasje fris voor elke speler die meer dan 15 loten verkoopt.

-          Grote Clubactie prijs : Kortingsbonnen voor alle lotenverkopers die meer dan 20 loten verkocht hebben.

 Graag maken wij bekend wie de grote winnaars geworden zijn:

-          1.e prijs : Quinten van der Meer (F2)

-          2.e prijs : Quinten van der Meer (F2)

-          3.e prijs :  Tom de Bree (D1): Dante Spekman (D1): Soraja Ruijgrok (E1): Kevin de Groot (E1) : Boyd Zevenhoven (E2) : Vince van Leeuwen (E3) : Chiel van Leeuwen (E3) : John Kruger (F1) : Dayden Spekman (F2) : Lewis van Rijn (F2) : Quinten van der Meer (F2) : Mike Voorend (F2) : Roan de Jong  (F2) : Lex Koot (F3) Lars Jansen (F3) : Sjoerd Visser (F3) : Kick Sassen (F4) : Jassine Bougdin (F4) : Tristan Kuijf (F4): Tim Bosse (F4)

-          Grote Clubactie prijs : Soraja Ruijgrok  (E1): Chiel van Leeuwen (E3): John Kruger (F1) : Dayden Spekman (F2) : Lewis van Rijn (F2) : Quinten van der Meer (F2) : Sjoerd Visser (F3) : Kick Sassen (F4): Tim Bosse (F4)

De prijsuitreiking zal zondag 5 februari  om 16.00 uur in de kantine van onze club plaatsvinden. Wij rekenen op de komst van alle prijswinnaars.

Wij danken iedereen die zich fantastisch ingezet heeft voor de Grote Club actie van 2016 en volgend  jaar melden wij ons weer om het resultaat van 2016 te evenaren c.q. te overtreffen.

Het jeugdbestuur

Luciano Santos

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!