De Grote Clubactie 2016 gaat van start - s.v. Nicolaas Boys

De Grote Clubactie 2016 gaat van start

De Grote Clubactie 2016 gaat van start

28 september 2016 22:00


Oktober staat voor de deur en dat betekent dat de landelijke Grote Clubactie van start gaat. Ook dit jaar doet de Nicolaas Boys mee aan de Grote Clubactie. Deze actie wordt landelijk gehouden en van de omzet uit de verkochte loten gaat 80% naar de kas van de Nicolaas Boys!

In tijden van steeds maar stijgende kosten moeten de voetbalverenigingen, en wij dus ook, alle zeilen bij zetten om financieel gezond te kunnen blijven en sport van kwaliteit aan alle leden te kunnen bieden. Binnen onze vereniging kennen wij talloze activiteiten die door onze leden geïnitieerd worden om extra inkomsten voor onze vereniging te kunnen genereren om de stijgende kosten het hoofd te kunnen bieden. Vanuit dit platform onze dank aan iedereen die zo enthousiast met ideeën en acties komt om de zo gewenste en zo nodig inkomsten te kunnen realiseren.

Ook onze jeugd heeft in de afgelopen jaren telkens een steentje bijgedragen aan de extra inkomsten door met veel enthousiasme en inzet aan allerlei activiteiten ( eierenactie, grote clubactie enz. )mee te doen. Ook zij verdienen een pluim voor de manier waarop zij zich telkens inzetten.

Van de genoemde activiteiten staat de Grote Clubactie voor de deur. Zaterdag 1 oktober  worden de lotenboekjes met de te verkopen loten aan onze jeugdleden uitgedeeld. De spelers van de verschillende teams krijgen de lotenboekjes en kunnen direct met de verkoopactie beginnen. De bedoeling is dat zo snel mogelijk de loten verkocht worden. Iedereen heeft drie weken de tijd om zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit betekent dat uiterlijk op zaterdag 22 oktober de verkochte loten terug in de commissiekamer van onze club moeten zijn. De te volgen procedure is bekend : zo veel mogelijk loten verkopen en de boekjes met de verkochte loten bij de leiders inleveren. De leiders op hun beurt verzamelen de boeken en leveren deze bij commissiekamer in. Hiervoor staat een inleverbox  met het logo van de grote clubactie klaar om de boekjes in te doen.

 

 Ook dit jaar worden er vanuit de Nationale Stichting Grote Clubactie prijzen in het vooruitzicht gesteld zoals :

* Iedere lotenverkoper kan aan de verkoopwedstrijd meedoen. De beste lotenverkopers kunnen een Apple iPad of een van de andere mooie prijzen winnen. Meer informatie over de verkoopwedstrijd is te vinden op www.kids.clubactie.nl . Iedere lotenverkoper die 20 of meer loten verkocht heeft krijgt een gratis pretparkkaartje voor , Slagharen of Bobbejaanland of  Schiphol behind the scenes of 60% korting op een artikel naar keuze in de webshop van Masita.

Wij als vereniging doen hier nog een schepje boven op en delen nog twee prijzen uit , te weten

* 1.e prijs: een trainingspak voor de lotenverkoper die meeste loten verkocht heeft.

* 2.e prijs: een Nike voetbal met de handtekening van de spelers van ons Nicolaas boys 1.e elftal voor de lotenverkoper die meeste adressen bezocht heeft. 

* Extra prijs: Elke speler die meer dan 15 loten verkoopt, krijgt als beloning een patatje en een frisdrankje.

Vorig jaar is deze actie een succes geworden. Wij rekenen dit jaar weer op jou om nog meer loten te verkopen dan vorig jaar. Wij vertrouwen op een succesvolle grote clubactie binnen onze vereniging en bedanken alvast iedereen die aan deze actie een bijdrage gaat leveren.

 

Het jeugdbestuur

Luciano Santos

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!