Sorry Jan! - s.v. Nicolaas Boys

Sorry Jan!

Sorry Jan!

11 april 2011 21:30


Na alle berichten over een eventueel kampioenschap van de dames van nicolaas boys, hier een bericht over de meiden van nicolaas boys.

De MA1 doet goede zaken! De onverslagen nummer 1 van de ranglijst moet nog twee keer winnen en dan is het tijd voor een feestje. Hopelijk weer zo een mooi feestje in de tent, net als twee jaar geleden.

Ook is er nog zicht op de beker. Volgende week woensdag is de kwartfinale in Rotterdam (bij ‘de echte Sparta’ volgens kaylee).  Alle support hierbij is natuurlijk welkom! Wel missen we ons duracell konijntje, de onvermoeibare Pauline. Maar we hopen dat de toppers van de C1 haar plek in kunnen nemen.

Volgend seizoen moeten er helaas een paar meiden door naar de dames, en blijft er weinig over van de ‘oude’ Ma1. Daarom zou het leuk zijn om dit seizoen af te sluiten met het kampioenschap en de beker.

Ook nemen we afscheid van Henk, die ons na 7 jaar helaas gaat verlaten. Maar we zullen hem nog vaak, zo niet elk weekend, langs de lijn zien staan. Ook willen we onze interm trainer John bedanken, voor al zijn hulp dit seizoen nadat Jan O ons had verlaten. Natuurlijk zijn we erg blij dat Jan O ons de laatste jaren naar de overwinning heeft geschreeuwd. Dus alle mannen, heel erg bedankt voor alles!

Volgend jaar gaat de MA1 verder onder leiding van Roy van der Meer, die nu al erg goede zaken doet als trainer van de MA1.

Wij wensen hem veel succes en bedanken hem natuurlijk ook voor alle goede inzet en trainingen van dit seizoen.

We hopen u allemaal langs de lijn te zien bij onze laatste belangrijke wedstrijden.

En sorry Jan Erkelens, we gaan misschien 2 keer de sloot in dit jaar! (we zullen de shirtjes eerst goed uitspoelen onder de douche)

Liefs,

De Meiden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!