Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Nicolaas Boys Vr1 onderuit tegen Tavv

13 november 2013 20:30

Nieuwveen - Na drie wedstrijden winst kreeg Nicolaas Boys Vr1, afgelopen zondag TAVV Vr1 op bezoek. Het werd een ontluisterende 3-7 nederlaag en daarmee keerde het weer terug op aarde.

In begin van dit  seizoen stond de heenwedstrijd in Ter Aar op het programma, toen trok Nicolaas Boys met zeer ruime cijfers de winst naar zich toe: 0-9. Dat het deze zondag anders zou gaan lopen werd heel snel duidelijk.

TAVV was in de beginfase veel gretiger, zette Nicolaas Boys direct onder druk en daarmee kwam het binnen de twintig minuten op een terechte 0-2 voorsprong. Het laatste kwartier van de eerste helft kreeg Nicolaas Boys wat meer kansen en scoorde het vlak voor rust de aansluitingstreffer. Na een aanval over de rechterkant bediende Selina Koek  met een gave voorzet Kelly van der Weijden op maat: 1-2.

In de rust werd Iris Groen in 't Wout gewisseld voor Tanja van Benschop en ging Nicolaas Boys in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker. Dit lukte echter niet, sterker nog, binnen twintig minuten vergrootte TAVV de voorsprong: 1-5.

Nicolaas Boys gaf zich nog niet gewonnen en wist terug te komen via Kelly van der Weijden: 2-5 en uit een vrije trap van Stefanie de Lange: 3-5. Het leek er op dat Nicolaas Boys het licht had gezien, men drukte door en het leek een kwestie van tijd dat men de 4-5 en zelfs de gelijkmaker zou scoren, de kansen daarop  werden echter niet benut.

TAVV ging veel efficiënter met de kansen om en wist uiteindelijk nog tweemaal te scoren, waarmee het de eindstand op 3-7 bracht. Een terechte overwinning voor TAVV, waarmee het Nicolaas Boys Vr1 na haar drie fraaie overwinningen op rij, weer terug op aarde deed belanden.

A.s. zondag speelt de Nicolaas Boys Vr1 een uitwedstrijd op sportpark Dollardstraat in Amersfoort tegen KVVA Vr1, aanvang van deze wedstrijd is 14.00 uur.