Nicolaas Boys Vr 1 pakt Victoria Boys

24 oktober 2013 19:30

Vorige week werd de wedstrijd nog afgelast door de hevige regenval, afgelopen zondag
werd de wedstrijd echter alweer ingehaald. De tegenstander van Nicolaas Boys Vr1 was ditmaal Victoria Boys Vr2 uit Apeldoorn.

De wedstrijd begon wat stroef voor Nicolaas Boys en Victoria had de eerste 25 minuten de wedstrijd onder controle. De bezoeksters kreeg dan ook de meeste kansen maar wisten deze niet te verzilveren. De laatste 20 minuten van de 1ste helft speelde Vicotria slechts met 10 dames om  zodoende niet hun enige wissel te snel te verspelen.
Dit bracht de Nicolaas Boys terug in de wedstrijd en de dames kregen zelfs de kans om op 1-0 te komen.  Roos Stockman verzuimde echter te score oog in oog met de keeper.
 Door het missen van deze grote kans gingen beide teams rusten bij een stand van 0-0.

De 2de helft begon Nicolaas Boys daar waar het de eerste helft mee eindigde ,goed voetbal en het creeren van kansen. Victoria boys, dat de 2de wel weer aantrad  met 11 dames, kon in tegenstelling tot de openingsfase geen vuist maken.
De grote kansen waren dan ook voor Nicolaas Boys en het was wachten op het eerste doelpunt. Deze viel dan ook in de 70ste minuut. Een aanval van Nicolaas Boys eindigde een beetje rommelig voor het doel van Victoria Boys, daar was het Romy van Kempen die het laatse tikje gaf en zo Nicolaas Boys op 1-0 zette. Hierna kwamen er nog enkele kansen voor o.a.  Kelly v/d Weijden, Tessa van Eijk en Romy van Kempen. In de slotfase was ook Ilona Burgmeijer nog dichtbij uit een vrije trap. De kansen werden  echter niet meer verzilverd, waardoor de wedstrijd eindigde in 1-0.

Nicolaas Boys, dat in de competitie thuis nog ongeslagen is, zal het a.s. zondag moeten opnemen in Ijzendoorn tegen Uchta Vr1. De aanvangstijd van deze wedstrijd is 13.00 uur.