Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Nicolaas boys Dames wint van UVS

14 februari 2011 23:30

Nicolaas Boys dames 1 is bezig aan een goede reeks. Het bezoekende UVS dames 2 kreeg met 2-0 aan de broek en dat terwijl UVS ook aan een goed reeks bezig was.

Nicolaas Boys moest het zonder keeper Lotte Osterkamp stellen, die vanwege een blessure was uitgevallen. Jeugdspeelster Kaylee Lenting verving haar. De eerste helft was niet de beste die Nicolaas Boys speelde, want de eerste 20 minuten waren er wel kleine kansen van Ilona Burgmeijer en Sandra Kouwenhoven maar dit leidde niet tot doelpunten.  Na 23 minuten was het dan toch raak, na een achterbal van UVS die werd opgevangen door Madelon van der Veen op het middenveld. Zij  twijfelde niet toen ze de keeper te ver voor haar doel zag staan en schoot de bal met een mooie lob het doel in (1-0). Dit was tevens de ruststand.

Na de thee zocht Nicolaas Boys opnieuw de aanval en kreeg de ploeg een aantal goede kansen.  UVS daarentegen moest zich concentreren op verdedigen. In de 52ste minuut was het gedaan met de wedstrijd. Madelon van der Veen werd weggestuurd op een diepe bal vanaf het middenveld, waarna ze de keeper omspeelde en zo de 2-0 op het bord zette. Er volgde nog een beperkt aantal kansen voor beide teams, maar gescoord werd er niet meer.

Zondag 20 februari speelt de Nicolaas Boys dames I wederom een thuiswedstrijd. VEP dames2 uit Woerden komt dan op bezoek, de wedstrijd begint om 14.00 uur.