Nic. Boys speelt al Sinterklaas

6 oktober 2013 21:00

Gouda – De achterhoede van Nicolaas Boys heeft in Gouda vervroegd voor Sinterklaas gespeeld, zelf scoorde het vier keer, maar dat bleek door een falende verdediging nog tekort: 6-4.

“Een teleurstellende uitslag, wat we helemaal aan ons zelf te danken hebben. We hebben de gehele wedstrijd achter de feiten aangelopen, mede te wijten aan het slordige verdedigen, maar ook in balbezit waren we absoluut niet goed en verder vond ik dat er veel te weinig bezieling was”, aldus coach René Ras.

Voor rust kwam ONA na twintig minuten op 1-0, maar sloeg Niels Verhaar nog voor rust terug: 1-1. Na de thee kwam ONA weer op voorsprong 2-1 en ook nu was het Niels Verhaar die zijn ploeg naast ONA schoot: 2-2.

“Op dat moment liep het bij ons best goed, ik was er heilig van overtuigd dat we “er op en erover” zouden gaan”, aldus Ras. Maar de coach kwam bedrogen uit, binnen het kwartier deed ONA, mede door slordig verdedigen bij Nicolaas Boys, de deur op slot: 5-2. Nog even leefde er hoop toen Menno Moerdijk voor 5-3 aantekende, maar dat bleek achteraf een stuiptrekking.

Na de 6-3, schoot Roy van der Meer nog wel een strafschop onberispelijk binnen, maar dat was louter voor de statistieken.  Volgende week wacht thuis de derby tegen NSV ’46 uit Noorden, spits Jelle de Jong is in bloedvorm bij de Noordenaren, de defensie van Nicolaas Boys is bij voorbaat gewaarschuwd!