Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Veel kansen weinig goals

5 augustus 2013 21:00

Nieuwveen – In Nieuwveen oefenden vanochtend, zondag 4 augustus, Nicolaas Boys en DOSR tegen elkaar. De Veners trokken terecht met 0-1 aan het langste eind.

Bij Nicolaas Boys ontbraken wegens uitlopende redenen Maurice Koek, Robin en Niels Verhaar, Jarmo van der Hoorn en Rik den Dekker. Toch jongens die dragende krachten binnen het team waren en bij de nieuwe trainer Rene Ras ongetwijfeld weer zullen worden.

DOSR speelde met een heel brede selectie en bracht twee teams op de been. Voor de rust speelde DOSR wat gemakkelijker de bal rond, had het pech met 2 schoten op de lat, maar kreeg Nicolaas in de counter via Menno Moerdijk en Jimmie Janmaat ook een paar dotten van kansen, het bleef echter bij 0-0.

De 2e helft bracht coach Hein Leliveld een heel ander team binnen de lijnen en liep Nicolaas Boys achter de feiten aan. “We speelden toen prima veldspel, alleen jammer dat we te weinig kansen schiepen”, aldus Leliveld. De kansen kwamen er wel, maar die waren niet aan de spitsen besteed.

Vlak voor tijd vond Jordy van Klink, na een schitterend genomen vrije trap, wel het net en dat bleek ook de eindstand: 0-1.