Nicolaas Boys Vr1 Verliest strijd in slotfase.

9 april 2013 20:30

Tweede paasdag stond de wedstrijd tegen Alkmania Vr1 op het programma. Het betrof een inhaal programma die voor Alkmania er belangrijk zou zijn want de koppositie kon over genomen worden van VUC. Nicolaas Boys dat begin van de Competitie nog verloor met 1-8 wilde wat goed maken in Oude wetering.

Nicolas Boys en Alkmania gingen de eerste helft gelijk op en kansen waren er voor beide teams maar keeper en lat waren vaak een sta in de weg. Er werd dan uiteindelijk ook gerust met een stand van 0-0

De 2de helft was heel anders Alkmania zocht de aan vl en kreeg de kansen en Nicolaas Boys had het nakijken. Toch bleef Nicolaas Boys hopen op een stunt en een punt mee te kunnen nemen uit Oude wetering. Dit leek ook te gaan lukken door stand in keepster Tessa van Eyk want zijn hield haar doel goed schoon. Toch was het in de 85ste minuut dat Alkmania een hoekschop mocht nemen en de hoop was verdwenen voor Nicolaas Boys. Bij de de 2de paal werd er goed ingekopt en was het 1-0.
Vanaf dat moment was het over met Nicolaas Boys en werd het ook nog 2-0 en 3-0.
Nicolaas Boys was de strijd moedig aan gegaan maar wist er geen punt uit te halen.
Zondag zijn er weer Nieuwe kansen want dan spelen de NIcolaas Boys Vr1 in leiden tegen UVS.