De strijd tegen DJZ op 5 feb.

7 februari 2011 18:30

Nicolaas Boys D2 heeft de overwinning in en tegen Nieuwkoop geen goed gevolg kunnen geven. Thuis werd er tegen SJZ(of was het nu DJZ?) verloren met 2-4. Ruud Duijnisveld maakte verslag.

Het was een erg winderige dag zaterdag wat zowel voor als tegen je kon zijn afhankelijk op welke helft je speelde. Nu hadden “onze jongens “ de eerste helft schuin tegenwind wat dan als excuus kon gelden voor de 0-2 achterstand. Er zaten ook wel weer een paar stevige jongens en meisje bij de tegenpartij die bepaalt aardig konden spelen. Na de rust zat iedereen nog met zijn hoofd bij de thee en nam Thijs zijn kans waar en schoot er gelijk eentje in. Tja, voor de wind hé. Maar dit voordeel was maar voor even want al gauw draaide het tij ( of toch de wind ) en werden er 3 gescoord door DJZ. Het was 1-4 dus een overwinning zat er niet meer in maar in de laatste minuut deed zich toch nog een kans voor. Door voor mij onduidelijke redenen werd er een vrije trap aan Nieuwveen gegeven. Er werd een muurtje opgesteld en Djura riep dat Thijs hem moest nemen maar ineens was daar Iwan die de aftrap nam en de bal met een bochtje rechts om het muurtje stuurde zo rechts boven in de kruising. Dit zijn de betere doelpunten uit het boekje! Dit was aan het eind toch wel weer een opsteker voor deze verloren wedstrijd. De tegenstander was technisch en tactisch net iets verder. Ja, Djura voor de volgende week toch maar weer even gaan spioneren bij de tegenstander voor een beter resultaat. Of zou dit verlies te wijten zijn aan onze geblesseerde Rick?