Nicolaas Boys vrouwen verliezen van RVC'33

24 februari 2013 11:30

Afgelopen zondag speelde de Nicolaas Boys Vr1 een uit wedstijd In reeuwijk tegen RVC '33. RVC '33 dat de laatste plaats bezet mocht toch eigenlijk geen probleem zijn.

RVC '33 dat de laatste plaats bezet mocht toch eigenlijk geen probleem zijn.
De eerste helft was het een gelijk opgaande strijd met de eerste kans voor RVC.
Toch was het Nicolaas Boys die op voorsprong kwam door een doelpunt van Tanja van Benschop. RVC kreeg iets meer grip op de wedstrijd en kwam dan ook door een verdedigings fout op 1-1. Toch was het Nicolaas Boys degene die ging rusten met een 1-2 voorsprong deze goed uitgespeelde aanval werd verzilverd door Tessa van Eijk.
De 2e helft was nog geen minuut oud en RVC kreeg een vrijetrap net over de middenlijn op de helft van Nicolaas Boys.
RVC wist deze bal in een keer tussen de palen te krijgen en zo op 2-2 te komen.
Nicolaas Boys was hierdoor de kluts kwijt en ging slordig spelen en iedereen lip zo uit zijn positie en dat maakte RVC tot een beter team die helft want na de 2-2 was het snel 3-2 en dat was nog eens terecht ook.
Tock kwam Nicolaas Boys nog op 3-3 door Sandra Kouwenhoven.
Nicolaas Boys kon echter niet doordrukken om te gaan voor de overwinning.
RVC ging wat meer verdedigen en zocht meer de counter op, Dit pakte goed uit want het kwam keurig op een 4-3 en zelf nog 5-3.
Nicolaas Boys speelde misschien wel zijn slechtste wedstrijd en moet dit weer snel vergeten. Zondag staat de wedstrijd tegen de nummer 2 op het programma want dan gaan ze naar Oude wetering waar de wedstrijd gespeeld gaat worden tegen Alkmania Vr1. Aanvang van deze wedstrijd is 14.30