Wederom onnodig puntverlies Nicolaas Boys 2.

12 maart 2012 17:15

In de derby tegen Altior heeft Nicolaas Boys 2 onnodig met 1-1 gelijk gespeeld. De ploeg van Martien Vogelaar was de 1e helft duidelijk de bovenliggende partij maar zag o.a. Paul de Lange een enorme kans missen. Nadat nog voor rust een Langeraarder met een rode kaart was weggezonden leek niets een overwinning meer in de weg te staan. Na rust was het dan ook Nicolaas boys dat via Paul de Lange op voorsprong kwam, in de slotfase(alweer!) sloeg het noodlot echter toe, Altior kwam via een eigen doelpunt langszij,1-1. Door dit onnodige puntverlies moet Nicolaas boys 2 in de slotfase van de competitie nog alle zeilen bij gaan zetten om deelname aan nacompetitie te bewerkstelligen. Klik verder voor een link naar de fotos van Altior 2 - Nicolaas Boys 2