Nicolaas Boys 2 is een klasse beter dan Groeneweg.

5 maart 2012 16:15

Nicolaas Boys 2 de thuiswedstrijd tegen Groeneweg 3 met maarliefst 6-0 gewonnen. De ploeg van Vogelaar was de gehele wedstrijd een klasse beter dan haar opponent en liet dat overwicht voor rust al op het scorebord komen via doelpunten van Paul de Lange, Frank van Beek en Martijn Verhaar. Na rust werd de score verdubbeld via opnieuw Van Beek, Torben Cyranek en Jarmo v.d. Hoorn. Met wat meer scherpte van Nieuwveense zijde, en wat minder scherpte van de assistent-scheidsrechter uit Zevenhuizen had de score bovendien nog hoger kunnen uitvallen. Bekijk hieronder het fotoverslag van deze wedstrijd..

Terug van weggeweest; Ivm personele problemen speelde Patrick Bader, momenteel actief in Nicolaas Boys 5, de gehele wedstrijd rechtsback in Nicolaas Boys 2.

Ook onder de lat stond een ander gezicht, door de blessure van Tim Stouten keepte Jeffrey van 't Kruis de gehele wedstrijd. Hij deed dit naar behoren en hield de ''0''.

Martijn Verhaar zet na een werkelijk fantastische aanval, met daarin ook een belangrijke rol voor Paul de Lange, Nicolaas Boys op 3-0.

Ook Jarmo van der Hoorn droeg z'n steentje bij aan de zege. Hier maakt hij de 6-0 en de gehele wedstrijd was hij zeer dreigend.

Fantastisch plaatje; Martijn Verhaar verlengd de bal met het hoofd.

Ondanks het feit dat Paul de Lange deze kans hier om zeep helpt, was hij een ware plaag voor de defensie van Groeneweg. Zo scoorde hij de openingstreffer en was hij bovendien bij de 2 andere treffers voor rust betrokken.