Nicolaas Boys boekt een hele belangrijke zege in laatste wedstrijd voor de winterstop.

13 december 2011 21:15

Nicolaas boys heeft in de strijd om de nacompetitie zeer goede zaken gedaan. De ploeg van Dullemond won de op papier zeer lastige uitwedstrijd tegen Lekkerkerk met 0-3 en zag bovendien Haastrecht en Rvc'33 punten verspelen. In Lekkerkerk scoorde Rick den Dekker voor rust, en waren na de onderbreking Menno Moerdijk en invaller Niels Verhaar trefzeker. De Nieuwveners gaan nu, vanuit het puntverlies perspectief bekeken, als 2e de winterstop in. Bekijk hier het fotoverslag.

Voor aanvang van de wedstrijd;Doelman Sassen maakt op zijn manier kennis met de wedstrijdbal, Sassen zou in Lekkerkerk z'n doel schoon houden.

Jim Janmaat zet een aanval van Nicolaas boys op. De jonge aanvaller scoorde niet, en kreeg bovendien een zeer harde charge op de benen te verwerken.

De 0-1, het schot van Den Dekker leek houdbaar maar wist toch de Lekkerkerk-goalie te passeren.

Rick den Dekker gooit in en kijkt z'n bal na. De bikkelharde verdediger wist als enige speler voor rust het doel te vinden.

Lekkerkerk schuwde de grove middelen niet. Hier onstaat een opstootje omdat Nicolaas Boys reageerd op een zeer harde overtreding.

Moerdijk loopt terug na z'n goal. De spits van Nicolaas Boys verdubbelde vlak na rust de voorsprong van de Nieuwveners.

Nicolaas Boys bereid zich voor op een spelhervatting van Lekkerkerk. Ondanks het sterke fysiek van de thuisploeg hield doelman Sassen de ''nul''.

Invaller Niels Verhaar wordt gefeliciteerd. Invaller Verhaar maakte met de 3e Nieuwveense treffer een eind aan alle illussies van Lekkerkerk.

Binnen het uur was de eindstand al bereikt. Door de knappe overwinning in Lekkerkerk gaat de ploeg van Dullemond als nr.3 de winterstop in (Op basis van verliespunten zelfs als 2e).