Nicolaas Boys D1 wint van Sporlust'46 D1.

20 november 2011 18:45

De ochtend begon al akelig. De goedheiligman heeft waarschijnlijk een spaanse griep meegenomen, want martijn en mark melden zich ziek. Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Doordat sportlust in een 4-4-2 systeem speelde klopte de organisatie voor geen kant. De eerste 20 minuten hadden we niks te vertellen. Echter door vechtlust te tonen en als TEAM te strijden werd de 0 gehouden. Ook konden Jan en Kess, die een fantastische stand-in bleek te zijn, zich positief onderscheiden.

Na het inbrengen van gideon kregen we voorin meer dreiging. Dit resulteerde al snel in 2 goals. Beide keren legde gideon de zwaktes achterin bij sportlust bloot. Zo werd een 2-0 ruststand bereikt. In de rust waren er de complimenten voor de vechtlust en de magneetjes werden tevoorschijn gehaald om het 4-4-2 systeem van sportlust te bestreiden.

In de tweede helft bleek al snel dat de hoofdrolspelers de uitleg goed hadden begrepen. De spelers liepen namelijk net zoals de magneetjes verschoven waren. De organisatie stond nu goed waardoor sportlust er niet meer aan te pas kwam. Toen de bezoekers ook nog eens zo vriendelijk waren om een corner van nic.boys tot doelpunt te promoveren kon de tweede helft helemaal niet meer stuk. De 4-0 was het hoogtepunt van de wedstrijd toen ramon toonde perfect tweebenig te zijn. (het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat yolanthe bij familie Heemskerk over de vloer komt) Hij krulde de bal met rechts fantastisch in de kruising na eerder al met links het doel onder vuur te hebben genomen. 5 minuten voor tijd kreeg de debuterende Kess zijn publiekswissel, omdat hij nog wat jong is om als man of the match een fles champagne in ontvangst te nemen.

Kortom een prima ochtend waarin een puike teamprestatie werd geleverd en knap werd geanticipeerd op de tacktiek van de tegenstander.