Nicolaas Boys wint ook van DIOS

4 december 2017 23:15

Nieuwveen – Nicolaas Boys heeft zijn koppositie met verve weten te verdedigen. Ook het zeker niet zwakke DIOS werd aan de zegekar gebonden: 2-0.

In de eerste helft kwam Nicolaas Boys al heel snel op voorsprong, een prachtige aanval van de Nieuwveners eindigde bij Jimmie Janmaat die, via de binnenkant van de paal, schitterend raak schoot: 1-0. Het bleek tevens de ruststand.

De tweede helft trok DIOS alle registers open en moesten de Boys terug. Zelfs met tien man (2 keer geel) bleef DIOS dreigend en had het ronduit pech met een pegel op de lat. De gelijkmaker leek daarna alsnog op het scorebord te verschijnen, maar de goal werd wegens buitenspel afgekeurd.

Uiteindelijk was het good old Menno Moerdijk die zijn ploeg over de streep trok, de spits kopte op fraaie wijze de bal achter de verbouwereerde goalie van DIOS en stelde daarmee de zege veilig: 2-0.