Sponsorcommissie is op zoek naar versterking!

Sponsorcommissie is op zoek naar versterking!

29 juni 2021 12:45


De sponsorcommissie van de Boys is op zoek naar versterking! Sponsorinkomsten vormen één van de financiële peilers onder het bestaansrecht van onze vereniging. Dankzij de steun van onze sponsors kunnen wij veel van onze wensen uit laten komen. Het handhaven van uniforme kleding binnen de hele vereniging, trainen en spelen met moderne materialen onder leiding van enthousiaste en gekwalificeerde trainers en het correct onderhouden van onze accommodatie en velden.

De sponsorcommissie komt enkele keren per jaar bij elkaar om te zien welke kansen er liggen op het gebied van sponsoring en wat wij voor onze huidige sponsors kunnen betekenen. We zoeken iemand die ons kan helpen bij het benaderen van nieuwe sponsoren. En die kan ondersteunen bij het contact met huidige sponsoren. Uiteraard zijn nieuwe ideeën voor sponsormogelijkheden ook van harte welkom!

Vind jij het leuk om hieraan bij te dragen? Neem contact op via sponsorcommissie@nicolaasboys.nl of met Eddy (0613435403) of Bastiaan (0611280622).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!