Jeugd - s.v. Nicolaas Boys

Jeugd

Jeugd

Vriendinnendag - Zaterdag 8 april

20 maart 21:30  Op zaterdag 8 april 2023 wordt er opnieuw een Vriendinnendag georganiseerd bij SV Nicolaas Boys. Ben je 6 jaar of ouder en heb je zin in een gezellige ochtend met voetbal en een leuke Bingo, dan ben je van harte welkom!! De Vriendinnendag begint om 9.15 uur en duurt tot 12.00 uur.⚽⚽


Nicolaas Boys op zoek naar een Opleiding Coördinator jeugd

17 maart 16:30  Om de kwaliteit van de trainingen te verhogen gaat Nic Boys een Coördinator inzetten. De gedreven trainersgroep bij de jeugd is deels onervaren. Door trainers te ondersteunen kan het spelplezier en gekoppeld daaraan de ontwikkeling van jonge spelers groeien.meer »


Ledverlichting voor Nic Boys

17 maart 15:00  Het is de eerste grote stap in het verduurzamen van het complex. De beheerder van de velden, Stibuni, heeft geïnvesteerd in de veldverlichting van alle aangesloten verenigingen. Veel spelers hebben inmiddels al getraind onder dit kunstlicht. meer »


Geslaagd zwembaduitje jeugd Nic Boys

19 februari 11:15  Met meer dan 60 jeugdleden op pad geweest naar de Waterlelie in Aalsmeer - leuker kan het niet worden !!meer »


Kampioenen !!

12 februari 12:30  Eerste kampioen bij de jeugd - NB JO11-2. meer »


Oud-voorzitter en erelid Arie de Groot overleden

27 januari 21:15  Deze week bereikte ons het bericht dat Arie de Groot was overleden. Een man met een groen-zwart hart voor de Boys.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!