Jeugd - s.v. Nicolaas Boys

Jeugd

Jeugd

Pieten trappen een balletje mee tijdens training jeugd

30 november 16:15  Tijdens de puppie en JO9 training van afgelopen woensdag 29 november schoven een paar bijzondere talenten aan. De puppies en JO9 werden uitgenodigd om geheel in stijl op de pietentraining te verschijnen. Een jaarlijks evenement dat door de oudercommissie in november wordt gehouden. Direct daarna verschenen een stel vrolijke getalenteerde pieten om een balletje mee te trappen. Onder veel enthousiasme en een gezellig muziekdeuntje werd de training voltooid voordat in de warme kantine de pieten afsloten met een kleinigheidje voor de jeugd. Bedankt jeugd voor jullie enthousiasme, pieten voor de gezelligheid en skills. En de ouders voor het organiseren van dit gezellige evenement.


Sportieve opening van 2024

24 november 22:15  Zondag 7 januari wordt het nieuwe jaar 2024 ingezet met onderlinge partijtjes voetbal voor de jeugd. De kantine wordt hierbij door de oudercie omgetoverd met winterkraampjes vol lekkernijen.meer »


Nicolaas Boys lanceert webshop in samenwerking met Plutosport

13 november 22:15  Met ingang van deze week is het voor de leden van s.v. Nicolaas Boys mogelijk om kleding van de vereniging direct online bij Plutosport te bestellen.meer »


Oud vrijwilliger van Nicolaas Boys, Aad Droog, overleden.

30 oktober 21:30  Aad Droog is op 28 oktober op 79 jarige leeftijd overleden. Hij heeft zich vele jaren ingezet voor Nicolaas Boys als elftalleider en Bingo Quizmaster.meer »


Handige Handjes gezocht

8 oktober 22:30  Dankzij de steun van heel veel vrijwilligers bestaat Nicolaas Boys inmiddels 90 jaar. De club groeit flink en wij kunnen nog heel veel hulp gebruiken om verder te groeien.meer »


Afspraken openingstijden kantine Nicolaas Boys

8 oktober 22:00  Onder andere naar aanleiding van een informatie avond bij de gemeente op 30 augustus wil het bestuur een aantal afspraken onder de aandacht brengen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!