Ruime overwinning brengt E2 kampioenschap en grootse huldiging - s.v. Nicolaas Boys

Ruime overwinning brengt E2 kampioenschap en grootse huldiging

Ruime overwinning brengt E2 kampioenschap en grootse huldiging

25 mei 2014 22:45


Met een klinkende 0-8 overwinning op Esto E4 heeft de E2 zaterdag voor Nicolaas Boys het kampioenschap binnengehaald. Na afloop van de wedstrijd snelden de blije spelers en leiders hand in hand over het veld om het applaus van de meegereisde ouders, broers, zussen, opa's, oma's en bekenden in ontvangst te nemen.


Dit was het begin van een grootse huldiging die via de MacDonalds leidde naar de feesttent op het Nic Boys terrein. In de gezellige drukte van het Manus de Groot F-pupillen toernooi ontvingen de E2-spelers en -leiders van onze voorzitter een mooie medaille en bloemen. De ouders hadden nog een voetbalbeeldje verzorgd zodat er ook voor thuis een mooi aandenken was aan dit succesvolle seizoen. Als klap op de vuurpijl mochten onze kampioenen een feesttochtje maken door Nieuwveen op de speciaal geregelde trekker met wagen.
 
 Na het laatste fluitsignaal rende spelers en leiders hand in hand naar de juichende supporters

Nu hopen dat onze mannen zich na al dit feesten nog een keer kunnen opladen om in de bekerfinale van dit succesvolle seizoen zelfs een historisch seizoen te maken.


Na de penalties poseerden onze nieuwe kampioen voor de foto's van de enthousiaste ouders

 Voor deze laatste wedstrijd was de E2 op volle oorlogsterkte naar Bodegraven afgereisd. Na de moeizame thuisoverwinning eerder dit jaar op Esto E4 werd een stevige pot verwacht. De eerste minuten had het daar zeker ook alle schijn van. Misschien dat de zenuwen wat meespeelden want het er werd wat veel balverlies geleden waardoor Esto gevaarljk in de buurt van Jesse's goal kwam. Gaandeweg kwam de E2 beter in het spel en zorgde Tom met een goed afstandschot er voor dat Tigo bijna de score opende. Helaas had Tymon wat later zijn knie stevig opengehaald op het stugge kunstgras en moest hij zich laten wisselen.
 
De club tracteerde op het eten bij de Mac.

De druk van Nic Boys nam toe en Tom zorgde met een mooi doelpunt voor de welverdiende voorsprong. Daarmee leek het verzet van Esto gebroken want ondanks goed keeperswerk liepen we door enkele mooie acties uit tot een 0-4 ruststand. Bij het laatste doelpunt was onze snelle Kelvin er als de kippen bij toen de bal in de verdediging van Esto bleef hangen.
 
.Op het podium in de feesttent werden onze kampioenen gehuldigd voorafgaand aan de prijsuitreiking van het Manus de Groot toernooi.

In de tweede helft bleef het vooral Nic Boys wat de klok sloeg. Een goede snelle counter werd door Tigo mooi afgerond voor de 0-5. Na nog een goede kans voor Esto en wat goede reddingen van hun keeper was het weer de tijd voor onze spitsen met uiteindelijk een onverwacht eenvoudige 0-8 overwinning als eindresultaat.
Met zijn allen op zegetocht met de speciaal geregelde trekker en wagen door het dorp
 
 
Nu nog kijken wat de laatste wedstrijd van dit E2 team tijdens de bekerfinale in Sassenheim volgende week tegen het sterke XerxesDZB uit Rotterdam brengt... Komt het zien...
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!