Nicolaas Boys D2 - Alphen D2

14 maart 2011 17:30

Eindelijk was het dan toch weer voorjaarsweer geworden .Het was nog niet dat je aan je T-shirtje kon staan maar de berenmutsen en handschoenen konden thuis blijven en dat is al heel wat. Vorig jaar moesten we uit tegen deze club en toen werd het gelijkspel volgens degene met een goed geheugen.

Nu is het zo dat er van deze wedstrijd weinig te melden valt behalve dat er veel gevoetbald werd en maar weinig gescoord want het bleef 0-0. Aan beide zijde was er veel balverlies door slordig overspel en het kwam het maar niet tot een mooie opbouw en een doelpunt. Dit bleef ook zo in de tweede helft dus de donderpreek van de trainert in de rust had geen effect. Er was nog wel een akkefietje met de grensrechter Jan die in de eerste helft volgens de tegenpartij niet goed vlagde en daardoor de tweede helft niet meer mocht grensrechteren, volgens hem omdat ie gewraakt was door de tegenpartij. Tja ,het blijft natuurlijk een jurist!

“Onze” Jan junior heeft er met een paar mooie reddingen nog wel voor gezorgd dat de stand op 0-0 bleef staan. Jesse had in de laatste minuten nog wel een kans voor open doel die hij jammer genoeg niet benutte. Maar om toch nog positief te eindigen was wel de conclusie van de supportersclub dat het niveau van onze jongens in het laatste seizoen behoorlijk opgekrikt is. Het is alleen jammer dat dit bij andere elftallen ook zo lijkt te zijn!