Cupfighters sv Nicolaas Boys - s.v. Nicolaas Boys

Cupfighters sv Nicolaas Boys

Cupfighters sv Nicolaas Boys

9 maart 2011 11:45


Het seizoen loopt al naar z'n eind en dan worden ook de prijzen weer verdeeld. Naast de teams die nog kans hebben op het kampioensschap heeft Nicolaas Boys nog een aantal jeugdteams die in de race zijn voor de beker. Hieronder een kort overzicht welke dit zijn, en hoe ze zo ver zijn gekomen.

Nicolaas Boys A2 was oppermachtig in haar bekerpoule en hield op gemakkelijke wijze Oliveo A3, Jodan Boys A4 en RKDEO A4 achter zich. Vervolgens maakte het zichzelf in de 2e rond onnodige moeilijk in de uitwedstrijd tegen Alkmania A2. Gelukkig voor de Nieuwveners bleef de A2 aan de goede kant van de score in deze knotsgekke wedstrijd en won het met 4-5. In de volgende ronde wachtte het sterke Quick Boys A6. Nicolaas Boys had het tegen de Katwijkers een lange tijd zeer moeilijk maar won uiteindeljik andermaal met 5-4. Inmiddels staat onze A2 in de kwartfinale van het Beker-toernooi(groep 3) waarin Excelsior'20 A3 de tegenstander is. De boys hebben thuis geloot en spelen op 28 maart.

Ook de MA1 is nog actief in het bekertoernooi. In de poulefase werd er naast de derby's tegen Zevenhoven en Nieuwkoop ook gewonnen in een wedstrijd tegen het sterke ASW. De dames mogen het op 26 maart in de 2e ronde opnemen tegen een oude bekende: CVC Reeuwijk MA1. 

Nicolaas Boys D1 is bovendien ook nog actief in het bekertoernooi. In de poulefase was Vep D1 geen partij en werd met 9-0 opzij gezet. Na een 1-1 gelijkspel tegen Haastrecht D2 moest er in de laatste wedstrijd gewonnen worden van Jodan Boys D3. In een spannende avond-wedstrijd won Nicolaas Boys met 1-0 en ging zodoende door naar de 2e rond. In de 2e ronde was Roac'79 D1 op 27 november de tegenstander en ook hier kende ons oudste D-team geen problemen mee. Met maarliefst 7-1 werden de jongens úit ''De Rip'' verslagen. Inmiddels zitten de heren bij de laatste 28 teams, en is Nsv'46 D1 de volgende opponent. 

Het jongste elftal dat nog om de beker strijd is de F2. In de poulefase kende onze boys geen genade. Er werd makkelijk gewonnen van Siveo'60 F2(7-1) en Nsv'46 F3M(0-15) en eigenlijk was alleen de wedstrijd tegen Alphense Boys F11 spannend(3-4 zege). In de 2e ronde wachtte vervolgens een lastige uitwedstrijd tegen DOSR F5. Deze wedstrijd werd echter ook in het voordeel van de Nieuwveners beslist,3-4. Afgelopen zaterdag wist de F2 zich in een heuse bekerkraker langs MMO F1 te werken. Na de reguliere 40 minuten stond er een 2-2 stand op het bord waardoor strafschoppen nodig waren om de wedstrijd te beslissen. Uiteindelijk trok Nicolaas Boys aan het langste eind en schaarde het team zich bij de laatste 23 teams van het bekertoernooi. In de volgende ronde is Fc Lisse F9 de tegenstander.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!