D2 tegen de platvissen uit. - s.v. Nicolaas Boys

D2 tegen de platvissen uit.

D2 tegen de platvissen uit.

30 januari 2011 18:30


Nicolaas Boys D2 heeft in de uitwedstrijd tegen Nieuwkoop met 2-1 gewonnen. Ruud Duijnsveld,inmiddels gebombardeerd tot vast verslaggever was erbij en schreef het onderstaande over deze topprestatie.

Onder winterse omstandigheden was alles afgelast behalve die in Nieuwkoop tegen de platvissen. Hier werd op kunstgras gespeeld dus vandaar.

De eerste helft werd er 1 punt gescoord door een foute terugspeelbal die Gideon onderschepte en er in schoot. Na de rust kwam er een mooie aanval van de Nieuwkopers wat resulteerde in een doelpunt,…1-1. Maar er moet ook gezegd worden dat Jan nog een harde poeier tegenhield. Er werd nog wat weinig spectaculair over en weer gespeeld toen alweer Gideon de bal voor de voeten kreeg en al dribbelend tot vlak bij het doel kwam. Hij moest tegen een opponent even denken of ie over zou gaan spelen maar hij bedacht z’n eigen en ging voor z’n eigen moment of glorie en ging er omheen en schoot hem er vakkundig in…2-1. Dit was ongeveer 10 minuten voor het einde en het was zaak om ze nu weinig kans meer te geven om te scoren wat ze aldus ook deden.

 Voor een moeder werd de spanning toen wel erg hoog gezien de natte plek in de broek! Al met al een spannende wedstrijd waarbij de strijd gelijk op ging. ‘T is dus wel te zien dat de vooranalyse van de tactiek z’n vruchten afwerpt Djura. Dus ik stel voor elke wedstrijd van te voren te gaan analyseren op de training aldaar zodat een zekere overwinning in het verschiet ligt!

Als je er dan toch ben let dan gelijk op of er nog goede spelers tussen zitten voor de komende transferperiode,opdat we misschien nog wat goede aankopen kunnen doen! Voor Gideon kunnen we denk ik al een aardig bedrag vangen van een paar miljoen zodat we eventueel nog betere spelers kunnen aantrekken. We hebben nog een ouder die bij het hoger kader van een bank werkt die vast wel de resterende financiering voor weinig kan regelen! Kunnen ze mooi weer eens wat voor de gemeenschap terugdoen ipv. andersom!! Juridisch hebben we ook al een pro in de gelederen ,die kan mooi de contracten bij een transfer checken. En ja, Jan dat moet dan maar eens voor 0 euro uurtarief ipv. 500! Toch jammer dat Zoearis? net voor onze neus weggekaapt is ,had een goeie geweest. Dus zoals jullie zien is er nog een hoop werk aan de winkel in de komende periode!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!