Nicolaas Boys D2 pakt een punt in Alphen. - s.v. Nicolaas Boys

Nicolaas Boys D2 pakt een punt in Alphen.

Nicolaas Boys D2 pakt een punt in Alphen.

24 januari 2011 11:15


Vandaag moesten we uit tegen Alphen spelen. De ouders waren in grote getale aanwezig dus aan auto's geen gebrek. Bij de club zelf was gelukkig een goede verwarmde kantine met hete koffie anders waren er die ochtend toch wel een paar mensen met onderkoelingsverschijnselen afgevoerd waaronder ondergetekende! Dus de jongens hadden des te meer reden om er hard tegenaan te gaan.

 Dat had al gauw resultaat want Ramon scoorde al snel het eerste doelpunt. Maar alle toeschouwers zaten net te ouwe^$%## -- dus wie de voorzet gegeven had blijft een vraagteken. Maar toen moesten de verdedigers alle zeilen bijzetten want er kwam een aanval van Alphen waarbij het hele elftal tenslotte voor het doel stond om de bal te blokkeren wat uit eindelijk ook lukte. De bal kwam een paar keer boven de menigte uit waarbij volgens zeggen Mark een harde bal met zijn buik opving maar dapper doorliep. Niet van dat aanstellerige gedoe!

 Nu was het zo dat er bij de tegenpartij nogal wat jongens met lang haar zaten maar een ervan bleek toch een meisje te zijn . Er werd weinig rekening mee gehouden en juist uitgerekend zij maakte stiekem het tegen doelpunt. Da’s toch wel pijnlijk jongens. Met 1-1 de rust in. Na de rust voelde ik er weinig voor om de warme kantine te verlaten maar ja ik moet de wedstrijd verslaan en er zijn een paar hele fanatieke ( vooral vrouwelijke ) supporters die de jongens willen toe schreeuwen . Daar moet de opgekropte agressie van de afgelopen week er nog even uit en dat kan dus mooi langs de lijn! ………..…!


Maar de tweede helft verliep aan beide kanten wel wat rommeliger dan de eerste helft . Het leken af en toe wel F- jes zo liepen ze op een hoop. Aan beide kanten waren er kansen maar deze werden niet benut. Er zijn denk ik wel een paar jongens met lichte hoofdpijn omdat er opvallend veel ballen weggekopt werden. Al met al bleef het 1-1 wat aangezien het spel een mooie stand was voor beide partijen.


PS. Onderweg naar Alphen vroeg ik aan Rick nog of de tactiek van de tegenstander bekend was maar hij antwoordde ontkennend wat mij wel verbaasde. Een beetje trainer gaat van te voren een grondige analyse maken van de tegenpartij om zodoende de goede tactiek te kiezen voor de wedstrijd! Dus voor degene die zich aangesproken voelt ligt hier nog een schone taak weggelegd!

Groeten Ruud

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!