Nicolaas Boys D2 onderuit tegen BSC. - s.v. Nicolaas Boys

Nicolaas Boys D2 onderuit tegen BSC.

Nicolaas Boys D2 onderuit tegen BSC.

24 januari 2011 11:15


Het was een lange, lange winterstop met barre winterse omstandigheden waarbij er meters sneeuw op de grasmat lag. De laatste weken werd er eerder aan langlaufen dan aan voetbal gedacht.Er zijn zelfs mensen die rond de kerst een paar ijsberen, menen gezien te hebben! Maar met de laatste week een paar oerhollandse winterse dagen van 12 graden boven nul waren de laatste resten sneeuw dan eindelijk weggedooid maar kwam de volgende onhebbelijkheid van ons klimaat weer eens over ons heen met bakken regen en stond het veld weer bijna blank. Maar het werd toch net nog goed gekeurd en kon de eerste wedstrijd van het seizoen aanvangen.

Het was zo’n tijd geleden dat iedereen zich eerst weer moest voorstellen aan elkaar! Er werd nog even gekeken of de ijsberen echt weer vertrokken waren naar het noorden en toen kon de wedstrijd aanvangen. Nu heb ik het eerste gedeelte van de wedstrijd van horen en zeggen maar die verliep niet zo goed als de mannen gewend waren vorig jaar. De tegenstander kwam uit Benthuizen .

 Er werd al gauw tegen een achterstand aangekeken van 0-2 waarbij het eerste doelpunt binnen 10 seconden na de aftrap er al inzat! Iedereen was gelijk uit de winterslaap gewekt. Maar ondanks de verwoede pogingen van de keeper om de ballen tegen te houden kwam het niet goed. Nu hadden ze natuurlijk van alles tegen want ze waren gepromoveerd en ja dan is de tegenstander ook weer iets beter en als er dan ook nog jongens van rond de 2 meter in dat elftal rondlopen is dat even schrikken. Diezelfde jongen schoot de bal als een kanonskogel van de ene kant van het veld zo naar de overkant in het doel! Tja, soms zit het mee en soms zit het tegen. In de tweede helft werden ze het laatste kwartier een beetje wakker en deden Gideon en Jesse nog een moedige poging om te scoren maar dit mislukte. Uiteindelijk werd de eindstand 0-4 wat dan toch nog meeviel omdat ze meest op eigen helft hadden gespeeld.

De jongens zijn weer eens met de neus op de feiten gedrukt en weten dat ze hard moeten trainen om weer op dit nieuwe niveau te komen,een mooie uitdaging voor het nieuwe jaar!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!