HSV'69 wint Bart Mol toernooi - s.v. Nicolaas Boys

HSV'69 wint Bart Mol toernooi

HSV'69 wint Bart Mol toernooi

29 december 2010 8:45


In sporthal De Vlijt is dinsdag 28 december het Bart Mol toernooi weer gehouden. Editie 2010 is net als vorig jaar gewonnen door HSV'69 uit De Hoef. Andere deelnamen kwam van Nicolaas Boys en Zevenhoven.

De teams speelden met hun F1 en E1 pupillen een competitie waarin ze twee keer tegen elkaars leeftijdscategorie speelden. Aan het eind van het toernooi werden de punten van de verenigingen bij elkaar opgeteld en zo kwam er een algehele winnaar. Ook dit jaar was het een erg spannend en na de eerste speelronde ging het gelijk op.

Maar vanaf de tweede speelronde werd het duidelijk dat het zou gaan tussen de teams van Nicolaas Boys en HSV'69. Eerst werd gastvereniging Zevenhoven uitgeschakeld, door de laatste wedstrijd te verliezen.

Uiteindelijk was de laatste wedstrijd tussen Nicolaas Boys en HSV'69 beslissend en toen de winnaar uit De Hoef kwam, was alles duidelijk.

In de kantine van de sporthal was de prijsuitreiking. Na het bedanken van de scheidsrechters voor het fluiten, Gerrit Moek voor het organiseren en de beheerder van De Vlijt voor het schenken van de wisselbeker, werden er vaantjes en een sportdrankje aan alle spelers uitgedeeld. Daarna was het de beurt aan Anneke Mol om de prijzen uit te reiken.


 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!