D1 tegen Benardus

24 april 2012 13:00

Vandaag reisden we af naar Hazerswoude rijndijk om het tegen Bernardus op te nemen. Na al het gelijk spel en verloren wedstrijden was het weer eens tijd voor een overwinning maar ja..

Wij zaten comfortabel  op een mooie tribune uit de koude wind toen de aftrap daar was. Ze gingen goed van start maar dat deed de tegenstander ook waardoor het gelijk een spannende strijd was. Er waren aan beide kanten kansen maar niets werd er benut. De scheids was druk met fluiten voor vooral vrije trappen. Tot de rust rolde er geen bal in een net, 0-0.

Na rust vond ik Bernardus wel wat aanvallender geworden waarbij ze een goede opbouwende aanval hadden met weer een paar kleine snelle mannetjes. Maar onze verdediging was niet voor de poes en hield veel tegen en als dat niet lukte was daar nog altijd Jan. Maar ja met zoveel aanvallen komen ze er ineens wel doorheen en was daar toch een doelpunt. We waren onze teleurstelling nog aan het verwerken toen binnen een minuut de bal aan de andere kant ook via Rowan in het net ging. Ondertussen hadden wij bericht gekregen dat koploper Kamerik verloren had wat onze kansen op een kampioensoverwinning weer vergrootte. Maar er was nog weinig tijd te spelen en Nic boys speelde wel weer iets beter maar kwamen niet tot scoren. Het bleef bij 1-1 wat betekend dat de volgende wedstrijd tegen Kamerik beslissend zal worden. Hier moet van gewonnen worden om op die platte wagen te mogen staan! Dus supporters zorg er dan voor dat je de hele familie meeneemt om de jongens mentaal te ondersteunen en hopelijk de overwinning mee te vieren….