D1 tegen Sportlust

26 maart 2012 13:30

Op deze schitterende dag togen wij naar Woerden om het op te nemen tegen Sportlust. We waren ruim op tijd maar hadden daardoor alle tijd voor een bakkie in de zon op het terras...

Na de aftrap ging Nic boys goed van start en had gelijk een paar kansen en we zaten te wachten tot er eentje inging maar dat gebeurde niet. En toen de bal naar een kwartier voor Jan z’n doel was ging ie er met een mooi boogballetje in! Da’s nou weer jammer maar het leed was daarna gauw geleden want Martijn Fransen schoot er toen eentje in. Het spel werd er daarna niet fraaier op, er werd een beetje rommelig gespeeld aan beide zijden. Maar toen zette net voor rust Rowan zijn voet goed onder de bal en die rolde er met een rustig gangetje in, 2-1.

En na de rust ging het eigenlijk op dezelfde rommelige voet verder. Er was weinig sprake van opbouw omdat de bal ook telkens door tegenstanders werd onderschept en vervolgens werd die dan weer door Nic boys afgepakt. Het was niet echt heel slecht maar er waren weinig mooie acties voor de toeschouwers die deze wedstrijd trouwens opvallend afwezig waren! Eigenlijk alleen de die-hards waren er!! Eigenlijk wel vreemd, hoe meer de beker in zicht komt hoe minder toeschouwers, dit moet toch anders de volgende keer.  Maar de jongens dachten ,zonder toeschouwers lukt het ook wel want Gideon scoorde nadat de keeper de bal niet goed vasthield,3-1. Dat was een comfortabele voorsprong 10 minuten voor het eind en zo eindigde het ook.