D1 tegen Altior.

28 november 2011 21:00

Vandaag werd er tegen Altior gespeeld waar van te voren werd gedacht dat ze die wel konden hebben. Maar dat bleek achteraf nog niet mee te vallen.

Ze gingen fris en fruitig van start en wisten zodoende in het begin voldoende kansen te creeren  om een punt te scoren. Pascal wist vanaf redelijke afstand de bal op doel te schieten en glipte daarbij net door de handen van keeper. Maar daarmee is ook gelijk het positieve van deze wedstrijd wel opgetekend. Het ging naar het einde van de eerste helft steeds meer bergafwaarts en de tegenstanders kregen steeds meer de bal. Onze jongens verloren in de duels steeds meer de bal door een beetje klungelig spel waardoor er bij Jan ook een bal doorheen kwam,1-1! En met die stand gingen ze de rust in.

We dachten van in de rust zal coach ze wel even “de oren wassen” maar dat hadden ze bij Altior ook gedaan en dat was te merken na de rust. De bal bleef wel erg veel voor ons doel hangen wat uiteindelijk een tegen doelpunt opleverde. Als de Nic-boys  dan eens de bal mee namen waren er een paar hele snelle jongens van Altior om ze te onderscheppen en werd de bal weer gauw teruggebracht voor ons doel wat tot de slotstand van 1-3 resulteerde. In de laatste seconde probeerde Rick de bal nog uit het doelgebied te houden door met flinke vaart de bal af te pakken en hij “leunde” daarbij licht tegen de tegenstander die gelijk tegen de vlakte ging. Maar dat liep goed af. Al met al geen wedstrijd voor op de balk!