Oscar Moens bij Keepersdag SV Nicolaas Boys - s.v. Nicolaas Boys

Oscar Moens bij Keepersdag SV Nicolaas Boys

Oscar Moens bij Keepersdag SV Nicolaas Boys

27 september 2011 16:45


Nieuwveen – Bij voetbalvereniging Nicolaas Boys wordt op maandag 17 oktober (herfstvakantie) vanaf 10.00 uur een keepersdag gehouden. De organisatie is verheugd met de medewerking van klassekeeper Oscar Moens. Zeker een voorbeeld voor de vele talentvolle jeugdkeepers die zich keeperskunsten eigen willen maken. Oscar Moens maakt hier met zijn ervaring van meer dan 400 wedstrijden in het betaalde voetbal bij oa Excelsior, AZ, Willem II, RBC en Sparta een topdag van.

In samenwerking met Keeperspromotions organiseert de Nieuwveense voetbalclub deze promotiedag en maximaal 100 jeugdkeepers van F  t/m A kunnen hieraan meedoen. Het is een dag waarop veel talenten uit de regio hun kunsten gaan vertonen, onder leiding van Bert van Wijk en Chris Snatersen van Keeperspromotions. De deelnemers kunnen meedoen aan tien verschillende activiteiten en er is een demonstratie.


Wie zich wil aanmelden kan dat via zijn of haar eigen voetbalclub doen en meer informatie is ook te vinden op www.nicolaasboys.nl en www.keeperspromotions.com

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!