Geluidsinstallatie bij de Boys - s.v. Nicolaas Boys

Geluidsinstallatie bij de Boys

Geluidsinstallatie bij de Boys

14 januari 2023 14:00


Met dank aan alle vrienden van Nicolaas Boys is een geluidsinstallatie aangeschaft. Al jaren een gekoesterde wens om meer mensen te kunnen bereiken bij activiteiten in de kantine, terras, veld 1 en veld 2.

Tijdens de ALV 12 januari is voor de eerste keer officieel gebruik gemaakt van de nieuwe installatie. Even zoeken natuurlijk naar de juiste instelling, maar dan heb je ook wat!
Al geruime tijd werd nagedacht door de organisatoren van "de Vrienden van..." over een tastbare besteding van hun spaarpot, maar na een aantal teleurstellende ervaringen met de oude installatie was het idee geboren.
De week voor de ALV werden de boxen en bedieningssysteem geinstalleerd. Zowel binnen als buiten is er nu goed bereik door middel van de goede microfoons en strategisch geplaatste boxen. Dank aan de onderhoudscommissie om de bekabeling naar het 2e veld te krijgen.
Uit ervaring weet het bestuur hoe belangrijk het is om verstaanbaar te zijn bij wedstrijden, toernooien, activiteiten en vrijwilligersdag.
Dank aan de organisatoren Emiel Pieterse, Hans de Jong, Henk Stigter en Ella van Veen.

Ook vriend worden van Nicolaas Boys? Dat kan via het formulier, te bereiken op de Home pagina op de site, onderaan rechts, aanspreken van een van de organisatoren of een mail naar vriendenvan@nicolaasboys.nl

En last but not least - alle vrienden bedankt voor jullie mooie bijdrage!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!