Succesvolle kerstbingo bij Nicolaas Boys - s.v. Nicolaas Boys

Succesvolle kerstbingo bij Nicolaas Boys

Succesvolle kerstbingo bij Nicolaas Boys

21 december 2022 17:00


Na een paar jaar afwezigheid is de kerstbingo weer terug! Een volle kantine en een mooie opbrengst die ten goede komt aan de jeugd van de Boys.

17 December 2022 was het zo ver, eindelijk mocht er weer een bingo plaats vinden bij Nicolaas Boys. Hoewel het organisatieteam stond te popelen, gold dit ook voor de bezoekers, die in grote getalen  binnen kwamen druppelen en voor half 8 zat de kantine al helemaal vol.
In totaal waren er 12 rondes waar iedereen aan mee kon doen, waarvan er 2 super rondes waren waarin je extra prijzen kon winnen.
Erg geliefd was de goedgevulde boodschappenkar en de gesponsorde boodschappentassen van de Coop. Hoofdprijs bleek een weekendje weg, ook een topper!
 
Ook waren de planten erg in trek die zijn  gesponsord door Coen van Dijk, Ron van Eijk, Emil Pieterse, Tinus Osterkamp en Bloemschuur Rijlaarsdam. 
Het bleek voor sommige bezoekers zelfs een traditie te zijn om elke Bingo met een plant te vertrekken.

Kerstbingo2022.jpg

Dit jaar had het Bingo team ook nog 2 nieuwe sponsoren die erg in de smaak vielen. The Pinwin Company  en onze eigen vak-N die een lidmaatschap heeft gesponsord.
 
Het was een fantastische avond waarin mensen bediend werden door het vakkundige barpersoneel en bijna niemand met lege handen naar huis is vertrokken.
 
Graag zien we jullie allemaal weer bij de volgende Bingo op 25 Maart 2023
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!