Kantinebeheer Nicolaas Boys in nieuwe handen - s.v. Nicolaas Boys

Kantinebeheer Nicolaas Boys in nieuwe handen

Kantinebeheer Nicolaas Boys in nieuwe handen

30 september 2022 14:30


Per 1 oktober 2022 nemen Frank en Denise het beheer van de kantine over.

Beste leden, supporters en belangstellenden,
graag willen wij jullie op de hoogte brengen dat per 1 oktober het kantinebeheer wordt overgenomen door Frank Wijfjes en zijn partner Denise Sinot. Zij stellen zich binnenkort aan U voor.

Omdat het de afgelopen seizoenen lastig is gebleken vanuit vrijwilligheid een goede bezetting en continuiteit te realiseren, zullen Frank en Denise e.e.a. op een andere manier gaan vormgeven. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken!

Er zijn nog genoeg taken binnen de vereniging waarbij we de inzet van vrijwilligers hard nodig hebben, denk aan scheidsrechters, leiders, trainers, onderhoud etc. Wij doen dan ook een oproep aan alle leden om daar waar nodig zijn of haar steentje bij te dragen en onze vereniging draaiende te houden.

Via deze willen wij uiteraard ook Jari bedanken voor zijn inzet in de afgelopen 2 jaar. Er zijn door zijn bijdrage een aantal mooie resultaten behaald. Denk hierbij aan de kantine omzet, maar ook het regelen van materialen, oppakken van klussen en de sfeervolle wedstrijden die we hebben meegemaakt.
Het bestuur van SV Nicolaas Boys.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!