Grote Clubactie gaat van start - s.v. Nicolaas Boys

Grote Clubactie gaat van start

Grote Clubactie gaat van start

20 september 2022 23:15


Jeugdleden van Nicolaas Boys gaan maandagavond 26 september loten verkopen voor voetbalclub SV Nicolaas Boys. Een deel van de verkoop gaat naar de club en komt ten goede aan de jeugd.

Nicolaas Boys verkoopt loten met de Grote Clubactie

Dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar de jeugd voor trainingsmateriaal, kleding en andere accessoires . Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Op Maandag 26 September om 18:00 uur zullen wij, met alle jeugdleden van de JO-7 t/m JO19, in 1 keer heel Nieuwveen een lot proberen te verkopen.

Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Wij_doen_mee.jpg


Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje. 

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

Banners_756x348_Superlot.gif

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!