Oud trainer Nicolaas Boys overleden - s.v. Nicolaas Boys

Oud trainer Nicolaas Boys overleden

Oud trainer Nicolaas Boys overleden

23 mei 2021 16:30


Helaas bereikte ons het bericht dat oud-trainer Jaap Pos is overleden Jaap is 2 seizoen trainer geweest van Nicolaas Boys. Namelijk in seizoen 1991/1992 enn 1992/1993.

In zijn eerste jaar degradeerde Nic.boys uit de 4e klasse samen met Altior. Zijn 2 e seizoen ging beter in de afdeling Gouda. Nicolaas Boys deed tot het einde mee om te titel. In de eennalaatste competitie wedstrijd verloor Nicolaas Boys echter thuis van Gouderak met 2-3 waardoor Gouderak kampioen werd in Nieuwveen. Wel plaatste Nicolaas Boys zich voor de nacompetitie en speelde een finale in Nieuwveen tegen Floreant. Nicolaas Boys moest winnen maar kwam met 0-2 achter. Het vocht zich terug maar verder dan 2-2 kwam het niet.  HIerdoor promoveerde Floreant naar de 4e klasse. Een prima seizoen maar helaas zonder prijs.

Jaap was een fijne vent en een prima trainer met zijn Amsterdamse bluf en zijn fanatieke instelling. Onder zijn leiding is Nicolaas boys een gevaarlijke tegenstander geworden voor menig club. We wensen De familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!