DE GROTE CLUBACTIE GAAT VAN START - s.v. Nicolaas Boys

DE GROTE CLUBACTIE GAAT VAN START

DE GROTE CLUBACTIE GAAT VAN START

25 september 2017 18:45


Eind september nadert en dat betekent dat de landelijke Grote Clubactie van start gaat. Ook dit jaar doet de Nicolaas Boys mee aan de Grote Clubactie. Deze actie wordt landelijk gehouden en van de omzet uit de verkochte loten gaat 80% naar de kas van de Nicolaas Boys.

 In tijden van steeds maar stijgende kosten moeten de voetbalverenigingen, en wij dus ook, alle zeilen bij zetten om financieel gezond te kunnen blijven en sport van kwaliteit aan alle leden te kunnen bieden. Binnen onze vereniging kennen wij talloze activiteiten die door onze leden geïnitieerd worden om extra inkomsten voor onze vereniging te kunnen genereren om de stijgende kosten het hoofd te kunnen bieden. Vanuit dit platform onze dank aan iedereen die zo enthousiast met ideeën en acties komt om de zo gewenste en zo nodig inkomsten te kunnen realiseren.

Ook onze jeugd heeft in de afgelopen jaren telkens een steentje bijgedragen aan de extra inkomsten door met veel enthousiasme en inzet aan allerlei activiteiten ( eierenactie, grote clubactie enz. )mee te doen. Ook zij verdienen een pluim voor de manier waarop zij zich telkens inzetten.

Van de genoemde activiteiten staat de Grote Clubactie voor de deur. Zaterdag 23 september  worden de lotenboekjes met de te verkopen loten aan onze jeugdleden uitgedeeld. De spelers van de verschillende teams krijgen de lotenboekjes en kunnen direct met de verkoopactie beginnen. De bedoeling is dat zo snel mogelijk de loten verkocht worden. Iedereen heeft vier weken de tijd om zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit betekent dat uiterlijk op zaterdag 21 oktober de verkochte loten terug in de commissiekamer van onze club moeten zijn. De te volgen procedure is bekend : zo veel mogelijk loten verkopen en de boekjes met de verkochte loten bij de leiders inleveren. De leiders op hun beurt verzamelen de boeken en leveren deze bij commissiekamer in. Hiervoor staat een inleverbox  klaar om de boekjes in te doen.

Ook kunnen zowel de jeugdleden als seniorenleden actief meedoen met de verkoop van een Superlot . Dit Superlot betekent 50 normale loten en heeft een aankoopwaarde van  € 150,-  In de regel wordt het Superlot door bedrijven aangekocht  als een vorm van minisponsoring.  In geval van verkoop van een Superlot door een van onze leden, doen wij als club mee aan de trekking van het Superlot waarbij een Groot Clubfeest ter waarde van € 5.000,- kan worden gewonnen. 

 Zoals gebruikelijk worden er vanuit de Nationale Stichting Grote Clubactie prijzen in het vooruitzicht gesteld zoals :

- Iedere lotenverkoper kan aan de verkoopwedstrijd meedoen. De beste lotenverkopers kunnen een Playstation 4 met een spel naar keuze  of een van de andere mooie prijzen winnen. Meer informatie over de verkoopwedstrijd is te vinden op www.kids.clubactie.nl . Iedere lotenverkoper die 20 of meer loten verkocht heeft krijgt een gratis pretparkkaartje voor , Slagharen of Bobbejaanland of  Schiphol behind the scenes of 50% korting bij het museum Madame Tussauds of € 10,- shoptegoed bij sportboxx.com.

Wij als vereniging doen hier nog een schepje boven op en delen nog drie prijzen uit , te weten

- 1.e prijs: een trainingspak of een cadeaubon voor de lotenverkoper die meeste loten verkocht heeft.

- 2.e prijs: een Nike voetbal met de handtekening van de spelers van ons Nicolaas boys 1.e elftal voor de lotenverkoper die meeste adressen bezocht heeft. 

- Extra prijs: Elke speler die meer dan 15 loten verkoopt, krijgt als beloning een patatje en een frisdrankje.

Vorig jaar is deze actie succesvol verlopen. Wij rekenen dit jaar weer op jou om nog meer loten te verkopen dan vorig jaar. Wij vertrouwen op een succesvolle grote clubactie binnen onze vereniging  met veel prijzen en bedanken alvast iedereen die aan deze actie een bijdrage gaat leveren.

Het jeugdbestuur

Luciano Santos

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!