Het toernooi van 21 mei - s.v. Nicolaas Boys

Het toernooi van 21 mei

Het toernooi van 21 mei

23 mei 2011 11:30


Ik dacht als verslaggever het seizoen al afgesloten te hebben maar toen kwam dit toernooi nog even voorbij waarbij het wel op prijs werd gesteld dat er nog weer iets voor het nageslacht in de database van Nic boys kwam. Dus ik heb onder lichte dwang mijn p.c.maar weer uit de kelder gehaald en afgestoft voor nog een verhaaltje.

Het weer was die dag zoals het eigenlijk altijd zou moeten zijn. Lekker temperatuurtje,zonnig met weinig wind met voor de toeschouwers overal bankjes in een lommerrijke parkachtige omgeving. Centraal gelegen was het restaurant van naam waar allerlei verkoelende versnaperingen voor weinig te krijgen waren. Het leek wel Center Parks!! Dus in of uit de zon met de altijd gezellige toeschouwers van de D2 was het goed toeven daar.


Ik was iets later dus ik had al 3 keer het park rondgelopen om te kijken of ik onze shirts ergens zag want ze zouden moeten spelen om half drie maar zag ze om 3 uur nog uit de kleedkamer komen en zeiden toen dat ze pas om half 4 hoefden te spelen en ze hadden voor die tijd een foto gemaakt om dit historische elftal op plaat vast te leggen. Maar om half 4 klonk toen toch het fluitsignaal voor de aftrap en gingen ze er gelijk hard tegenaan. Tegen Dios was het niet zo moeilijk spelen en ze kregen heel veel kansen. Onze dames schreeuwden zoals gewoonlijk weer de longen uit hun lijf bij ieder vermeend doelpunt wat dan echt weer net naast/over bleek te zijn. Ik zat daar tussen en dacht eraan om de volgende keer maar oordopjes voor mij en brilletjes voor de dames mee te nemen! Maar op slot werd er door Ramon toch echt eentje in geschoten met een lange afstandbal. Daarna werd er ook nog eentje onderkant lat geschoten waarbij de bal volgens ons een keer binnen de doellijn stuiterde maar dit werd niet goedgekeurd door de scheids. Dus het eindigde 1-0.


In de pauze werd door de jongens op ijs getrakteerd want het was wel warm voor hun. Toen moest er tegen Aalsmeer United gespeeld worden welke wel een paar klasse hoger speelde wat resulteerde in 0-2 achterstand. Er werd door deze jongens flink geduwd waardoor er nogal eens iemand omviel maar er waren geen gewonden te betreuren. Zij hadden wel een tactiek van met zijn allen aanvallen en dan weer terug trekken wat schijnbaar werkte.


De laatste wedstrijd was weer tegen de eeuwige rivaal Nieuwkoop waar al 2 keer eerder tegen gespeeld ( en gewonnen )was dit seizoen dus die moesten ze kunnen hebben. Dat was dan ook het geval en er werd met 2-1 gewonnen maar nu moet ik bekennen dat ik niet meer weet wie er gescoord hebben. Het zal een combinatie van bier,ouderdom en een zonnesteek geweest zijn!! Dus ere wie ere toekomt. Aan het staartje van de wedstrijd werd de tegenstander nog even vakkundig onderuit geschoffeld door een niet nader genoemd persoon wat resulteerde in een vrije trap tegen maar die miste net doel volgens mij zoon? Maar even later was het alsnog raak en werd het 2-1


Toen Aalsmeer na een half uurtje ook klaar was werd bekend dat Nic.boys tweede was geworden dit toernooi dus dat viel weer niet tegen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!