Zaterdag 7 mei: Nicolaas Boys F2 is kampioen - s.v. Nicolaas Boys

Zaterdag 7 mei: Nicolaas Boys F2 is kampioen

Zaterdag 7 mei: Nicolaas Boys F2 is kampioen

15 mei 2011 17:15


De mannen van de F2 zijn in opperbeste stemming! Ja, wat wil je ook op zo'n zonnige dag, daar wordt iedereen toch vrolijk van. Maar dat is niet de reden van hun vrolijkheid. Vandaag is namelijk de grote dag aangebroken. Het gaat vandaag om het kampioenschap!!

Trainer Jan, is akelig stil in de kleedkamer. Zou ie zenuwachtig zijn?? De mannen kakelen vrolijk door elkaar en kunnen niet wachten tot ze de groene grasmat mogen betreden.

Daar gaan ze dan....enigszins verbaasd over de toegestroomde menigte...Zoveel publiek hebben ze nog nooit gehad. Opa's, oma's, tantes, ooms, neven, nichten, buren, trainers en ook de sponsor is van de partij.Voordat de wedstrijd begint doen de jongens nog even hun ritueel, de teamhug, en dan kunnen ze beginnen. Er wordt wederom een leuke wedstrijd gevoetbald en de mannen winnen met volle overtuiging de wedstrijd. Na de penalties is het tijd voor de huldiging met bloemen en uiteraard de medailles! De traditionele kampioensduik wordt door de mannen overgeslagen, tot grote opluchting van Jan Erkelens!

Trainer Jan heeft nog een verassing in petto. Hij heeft t-shirts laten drukken voor het hele team met daarop het clublogo met de datum van het kampioenschap en een beker met daaronder Cupfighters! Want ook voor de beker zit het team nog in de race. De shirts zijn gesponserd door de vader van Jordy...heel erg bedankt daarvoor.

In de kleedkamer wordt het feest verder gevierd en worden de mannen verwend door de sponsor, COOP Reehorst. Rob Reehorst komt de mannen hoogst persoonlijk feliciteren met hun kampioenschap en deelt chips en drinken uit. Nou dat gaat er natuurlijk wel in. Aan de vaders en moeders is ook gedacht, want Rob verast ons met een heerlijke taart.
Fris en fruitig komen de mannen naar de kantine, waar het "we are the champions" door de boxen galmt. Brie zorgt voor de frites en de jongens feesten nog even vrolijk verder.
 
Iedereen bedankt voor een geweldige ochtend!


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!