Grote Club Actie - s.v. Nicolaas Boys

Grote Club Actie

Grote Club Actie

17 december 2015 18:30


Grote Club Actie

De inmiddels bij ons goed bekend Grote Club Actie is officieel geëindigd. Gedurende een paar weken konden alle verenigingen via verschillende manieren de loten aan de man brengen. Dinsdag in Alphen a/d Rijn is er een afsluitingsavond georganiseerd om het bij elkaar gesprokkelde bedrag symbolisch aan de aanwezige verenigingen te overhandigen.

Leuk evenement dat de gelegenheid biedt om ervaringen met elkaar te delen en wel of niet verrast te zijn met het resultaat van de actie.

Van de aanwezige verenigingen hebben wij net geen podiumplaats veroverd. Met een fantastisch bedrag van 2.136,06 zijn wij op een vierde plek geëindigd. Een goed resultaat dat het levende bewijs is dat de jeugd van Nicolaas Boys altijd klaar staat om de club een steuntje in de rug te geven om aan extra inkomsten te kunnen komen. Zoals bekend is, worden deze inkomsten alleen aan de jeugd besteed. Onder moeilijke financiële omstandigheden is elk cent van harte welkom. Op deze manier kunnen wij activiteiten blijven organiseren en investeren in de jeugdopleiding.

Zoals wij aan het begin van de actie aangekondigd hebben, hebben wij een drietal prijzen ingesteld om de geleverde inspanning door onze jeugdleden te belonen , te weten 

* 1.e prijs : een trainingspak voor de lotenverkoper die meeste loten verkocht heeft.

* 2.e prijs : een Nike  voetbal voor de lotenverkoper die meeste adressen bezocht heeft. 

* Extra prijs : een patatje en glaasje fris voor elke speler die meer dan 15 loten verkoopt.

Graag maken wij bekend wie de grote winnaars geworden zijn:

* 1.e prijs : Quintin van der Meer

* 2.e prijs : Lewis van Rijn

* 3.e prijs : Kelvin Hoekstra : Nick Beyer : Thijmon van Dijk : Luca Hoogervorst : Soraja Ruijrok :      Tommie Werkman : Alex Reychard : Jason Breedijk : Rico Maliekhadien 

Sebastjan van Heck : Sil Lek : Daan Wijfjes : John Kruger : Sven de Jong : 

Vince van Leeuwen :  Dayden Spekman : Lewis van Rijn : Roan de Jong : 

Sem van Beek  : Quinten van der Meer        

De prijzen gaan hun kant op.

Wij danken iedereen die zich fantastisch ingezet heeft voor de Grote Club Actie van 2015 en volgend  jaar melden wij ons weer om het resultaat van 2015 te evenaren cq. te overtreffen.

Het jeugdbestuur

Luciano Santos

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!