De laatste wedstrijd van het seizoen voor de D2 - s.v. Nicolaas Boys

De laatste wedstrijd van het seizoen voor de D2

De laatste wedstrijd van het seizoen voor de D2

18 april 2011 18:30


Qua weer maken de laatste wedstrijden de slechte maand december van dit seizoen wel weer goed want deze laatste was langs de lijn heel goed uit te houden. We waren wel bij een kampioensclub want toen we aankwamen arriveerden ook het E elftal met veel kabaal want die waren net kampioen geworden. Het team waar wij nog tegen moesten spelen was ook grote kanshebber voor de trofee. Er moest alleen nog even van Nic. Boys gewonnen worden.

Er moest alleen nog even van Nic. Boys gewonnen worden. Nu was het een paar minuten na het startschot wel duidelijk welke kant de bal het meest zou rollen en dat was niet de goede kant! Onze jongens vochten nog wel als leeuwen om het ze zo moeilijk mogelijk te maken waarbij er echt niet slecht gespeeld werd maar tegen SJZ konden ze toch niet op. Als troost kan je zeggen dat er ook bij dit elftal weer grotere/oudere jongens en meisje zaten die net al wat meer in huis hadden. Voor de rust was het al 0-2 en na rust werd het nog 0-5 en was het groot feest bij SJZ waarbij er onderhand hele families zich langs de lijn verzameld hadden. Maar bij Nic. boys werd dit alles enigszins gelaten gadegeslagen maar het was zoals het was.


Maar al met al was het helemaal geen slecht seizoen geweest voor de jongens en meisje want er is bij iedereen grote progressie geweest en er zijn grote stappen gemaakt in de voetbalcarrière. Al bijna vanaf de start van het seizoen was er echt sprake van een goed team die gedurende het seizoen meer op elkaar ingespeeld raakten. Vooral voor de winterstop werd bijna alles gewonnen waardoor ze daarna in een andere poule terecht kwamen waardoor het spannender werd. Maar volgens mij zijn er toch veel meer wedstrijden gewonnen dan verloren . Dit mede dankzij de begeleiders Djura,Jan en Michiel die toch maar weer iedere week klaar stonden met trainingen en wedstrijden. Ik hoop dat jullie je niet al teveel aangetrokken hebben van de rare praat van de verslaggever anders zouden jullie toch eens moeten overwegen om een mediatrainingje te doen! Maar even genoeg gekheid.


Ik spreek denk ik namens alle ouders om jullie bij deze te bedanken voor jullie inzet van afgelopen seizoen!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!